Fiica Anamariei Prodan, despre viitorul iubit al mamei sale. Sarah Dumitrescu: „M-a afectat la început”

Fiica Anamariei Prodan, despre viitorul iubit al mamei sale. Impresara se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, despre care spune că nu mai vrea să aibă nicio treabă cu el, decât ce este legat de copilul pe care îl au împreună, Bebeto.

12 mai 2022, 09:53
Fiica Anamariei Prodan, despre viitorul iubit al mamei sale. Sarah Dumitrescu: „M-a afectat la început”
Fiica Anamariei Prodan, despre viitorul iubit al mamei sale

Fiica Anamariei Prodan, despre viitorul iubit al mamei sale. În afară de prietenii şi fanii impresarei, care au susţinut-o în toată această perioadă dificilă, şi copiii ei i-au fost alături şi au ajutat-o să treacă peste momentele grele.

Citeşte şi: Ce spune Anamaria Prodan despre Reghe cu doar câteva zile înainte să devină tată: „Este chestie de respect pentru familia mea și încă soțul meu”

Fiica Anamariei Prodan, despre viitorul iubit al mamei sale

Sarah Dumitrescu a declarat că toată această situaţie a afectat-o la început, însă acum este ok, pentru că şi mama ei este bine. Legat de viitorul partener al impresarei, tânăra a declarat că o să accepte orice bărbat va alege mama ei. Tot ce contează este ca ea să îl iubească.

Mama este o femeie foarte puternică. Toată viaţa mea, în fiecare zi, am învăţat câte ceva de la ea şi mai învăţ în continuare. Mereu îmi zice, dacă se întâmplă ceva, să te ridici. M-a afectat la început, toată această situaţie, dar după s-au mai calmat lucrurile, când am văzut cât de puternică e mama. Atâta timp cât e mama ok, şi noi suntem. Pe cine o să iubească mama, noi o să-l acceptăm cum e„, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru Prima TV.

Ce bolizi de lux conduce Sarah

Sarah Dumitrescu nu ține cont de bani atunci când vine vorba de modul în care arată sau de bolizii pe care îi conduce. La cei 22 de ani, fiica cea mică a Anamariei Prodan, locuiește în Statele Unite Ale Americii, unde își desfășoară zi de zi activitatea pe care o practică. Deși are banii săi, tânăra mai primește din când în când și ajutor financiar de la mama sa.

De curând, Sarah a răspuns sincer unor întrebări legate despre viața sa personală, iar clipurile au fost distribuite și pe TikTok. Tânăra a fost foarte directă și deschisă atunci când a vorbit despre brand-urile de mașini pe care le conduce.

Internauții au rămas cu gura căscată la răspunsul fetei. Aceasta a dezvăluit că se plimbă la volanul unor bolizi de lux, care costă mii de euro. „Sora mea avea un G Class. Mai conduc un Ferrari. Avem un Mercedes Maybach și Range-ul meu. Mai aveam și unul roz, care este acum la Laurențiu, îl mai conduceam și pe ăla din când în când. Cam atât”, a spus Sarah.