Fiica Anamariei Prodan, devastată de dezvăluirile lui Gigi Becali despre mama ei. „Da, au durut!”

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a mărturisit că este foarte afectată de atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei ei. Impresara şi patronul celor de la FCSB s-au certat în ianuarie 2021, cu ocazia transferului mijlocașului Dennis Man la Parma.

07 mart. 2023, 08:22
Fiica Anamariei Prodan, devastată de dezvăluirile lui Gigi Becali despre mama ei. „Da, au durut!”
Fiica Anamariei Prodan, devastată de dezvăluirile lui Gigi Becali despre mama ei. "Da, au durut!"

Fiica Anamariei Prodan, devastată de dezvăluirile lui Gigi Becali despre mama ei. Dennis Man a rupt la acea vreme contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan și i-a ales pe frații Becali, cei care au intermediat trecerea sa la Parma. Impresara a lansat un atac dur la adresa lui Gigi Becali, iar acesta a replicat pe măsură.

Citeşte şi: Anamaria Prodan sare în ajutorul fraților Tate. Ce mesaj i-a transmis controversatul Andrew Tate chiar din spatele gratiilor

„Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar după aceea strică. Eu o simpatizam. Ce, călca vreodată vreo femeie la mine la palat? Doar ea venea. I-am zis lui Reghe, bă, spune-i să nu mai vină! Râdeam cu ea, glumeam. Bine, a spus după aia că eu mă uitam la ea, că spuneam ce frumoasă e, ce fizic are! Nu mă interesa pe mine… Putea să fie fie Brigitte Bardot. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos. O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu”, a declarat la acea vreme Gigi Becali.

Citeşte şi: Bomba anului în showbiz! Anamaria Prodan e gata de nuntă. Cât a costat inelul de logodnă cu diamant de 17 karate

Fiica Anamariei Prodan a dezvăluit pentru as.ro că a fost afectată de atacurile lui Gigi Becali. „Da, au durut atacurile lui Gigi Becali. Cunoşti o persoană de atât de mult timp şi stai la ea în casă, o vizitezi de atâtea ori… Eram ca o familie. E greu să vezi că nu mai e aşa şi că sunt atacuri unul contra celuilalt. Mereu am încercat să îi las pe ei şi să îmi văd de treaba mea şi de cariera mea. Dar e greu când vezi aşa ceva la televizor. Noi, copiii, am încercat să nu lăsăm să ne afecteze. E situaţia lor. Ei sunt adulţii, ei trebuie să îşi regleze ce vor între ei. Dar e greu să nu facă parte şi din viaţa noastră. Pe stradă, oriunde, mereu ţi se va atrage atenţia de ceea ce se întâmplă. Dar încerc să trec cu vederea”, a declarat Sarah Dumitrescu.