Fiica Anamariei Prodan, fără iubit de Sărbători: „Nu cred că trebuie să fii în căutare de nimic, ce vine, vine!”

Rebecca Prodan Dumitrescu a revenit în ţară pentru a petrece Sărbătorile, dar și pentru a fi alături de mama ei, care a recent a împlinit 50 de ani. Frumoasa fiică a Anamariei Prodan s-a despărțit de curând de iubitul ei, însă nu își caută momentan pe altcineva și se concentrează pe cariera sa din America.

26 dec. 2022, 13:47
Fiica Anamariei Prodan, fără iubit de Sărbători: „Nu cred că trebuie să fii în căutare de nimic, ce vine, vine!”

Rebecca Prodan Dumitrescu are 23 de ani și locuiește în Statele Unite ale Americii, unde lucrează în domeniul modei.

Fiica Anamariei Prodan a revenit în ţară pentru a fi alături de famila sa, în această perioadă specială din an.

Rebecca va petrece sărbătorile fără iubit, dar nu pare că regretă despărțirea, iar timpul petrecut cu cei dragi este cel mai important. Recent a fost la petrecerea dată de mama sa pentru aniversarea specială de 50 de ani.

Citiți și: Cadoul fabulos primit de Anamaria Prodan de la noul iubit. Reghecampf nu s-a ridicat niciodată la acest nivel!

„Nu cred că trebuie să fii în căutare de nimic, ce vine, vine”, a declarat Rebecca zilele trecute, care nu pare că se grăbește în a-și găsi jumătatea și aşteaptă ca viaţa să o surprindă și să îi scoată îl cale persoana potrivită pentru ea, potrivit playsport.ro

Rebecca Dumitrescu este fata cea mare a Anamariei Prodan din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, fost baschetbalist.

Anamaria Prodan are motive să se mândrească şi cu cealaltă fată pe care o are în urma căsătoriei cu Tiberiu Dumitrescu. Sarah a participat şi ea la momentul festiv de săptămâna trecută, unde şi-a dezvăluit planurile de viitor.

„La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună.

Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună. Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie, acum doua luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum”, a declarat Sarah Dumitrescu, care locuiește tot în Statele Unite ale Americii, unde este studentă.

Citiți și: Ce studii are Sarah Dumitrescu. Fiica cea mică a Anamariei Prodan joacă baschet în America: „Sunt sportivă de performanţă”