Fiica Anamariei Prodan, surprinsă în ipostaze tandre cu un celebru băiat de oraș. Este afacerist şi s-a iubit cu Simona Traşcă FOTO

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a fost surprinsă în Capitală alături de un cunoscut băiat de oraș. Cei doi au schimbat mai multe gesturi tandre!

04 apr. 2022, 08:42
Fiica Anamariei Prodan, surprinsă în ipostaze tandre cu un celebru băiat de oraș. Este afacerist şi s-a iubit cu Simona Traşcă FOTO

Fiica Anamariei Prodan, surprinsă în ipostaze tandre cu un celebru băiat de oraș. Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a sexy-impresarei, a fost surprinsă de SpyNews la volanul bolidului ei de lux, dar nu singură. Tânăra în vârstă de 22 de ani se afla în mașină alături de un cunoscut băiat de oraș, Vasy Borneu, fostul iubit al Simonei Trașcă.

Fiica Anamariei Prodan, surprinsă în ipostaze tandre cu un celebru băiat de oraș

Sarah Dumitrescu se afla la volan, în timp ce Vasy Borneu era pe scaunul din dreapta. Cei doi erau păreau foarte fericiți, iar la un moment dat fiica Anamariei Prodan îl atinge pe față pe tânăr!  Cei doi au făcut schimb de ochelari și au continuat să zâmbească! La un moment dat, au ajuns în zona unui parc, unde au coborât din mașină și au plecat spre intrare.

Sarah Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul mamei sale. Atac devastator la adresa lui „Tata Laurenţiu”: „A căzut în lumea aia urâtă!”

Recent, Anamaria Prodan s-a fotografiat cu Vasy Borneu, iar zvonurile spuneau că el ar putea fi noua cucerire a sexy-impresarei. Aceasta a spus însă că noul său partener e un șeic, care nu e de origină română și care o face extrem de fericită în Dubai. Vasy Borneu s-a lansat și el recent în lumea criptomonedelor, iar cel mai probabil acesta s-a întâlnit cu Anamaria Prodan pentru a pune la bătaie o asosciere în acest business.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, petrecere de fiţe în Dubai. Show de zile mari la restaurantul de lux în care şi-a organizat aniversarea

Sarah Dumitrescu (22 de ani) este fiica Anamariei Prodan (49 de ani) și a fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Tînăra practică la rândul ei acest sport, în America, la echipa feminină Cal Poly Mustangs, care este reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference. Anamaria Prodan are două fete din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, pe Sarah și pe Rebecca. Din mariajul cu Laurențiu Reghecampf îl are pe Laurențiu jr, alintat Bebeto.