Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, petrecere de fiţe în Dubai. Show de zile mari la restaurantul de lux în care şi-a organizat aniversarea

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, şi-a sărbătorit în avans împlinirea celor 21 de ani. Petrecerea a avut loc în Dubai la un restaurant de fiţe.

10 sept. 2021, 17:22
Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, petrecere de fiţe în Dubai. Show de zile mari la restaurantul de lux în care şi-a organizat aniversarea

Sarah Dumitrescu a plecat în Dubai împreună cu mai mulţi prieteni, pe care îi găzduieşte în apartamentul de patru milioane de euro al părinţilor ei.

Pentru a sărbători împlinirea celor 21 de ani, tânăra a comandat cea mai scumpă şampanie, care i-a fost adusă de chelneri într-un mod atipic. În momentul în care chelnerii şi-au făcut apariţia, toţi clienţii de la mese au aprins artificii, potrivit as.ro

Sarah Dumitrescu adoră extravaganţă şi îi place să facă adevărate show-uri de ziua ei. În 2019 a petrecut într-un local din Mamaia frecventat de milionari. De la petrecere nu a lipsit Anamaria Prodan, sora ei Rebecca Dumitrescu, dar şi mai mulţi apropiaţi ai familiei.

Citeste si Anamaria Prodan, întâlnirea care răstoarnă totul în privinţa divorţului de Reghe. Imaginea face înconjurul internetului

Sarah Dumitrescu a rupt tăcerea în scandalul divorţului dintre părinţii ei

Sarah, fata Anamariei Prodan din prima căsnicie, a făcut lumină în scandalul în care Laurenţiu Reghecampf este acuzat că o înşală pe Prodan. „Eu vorbesc zilnic cu Laurenţiu”, susţine Sarah.

Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: ‘Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul.

Nimic nu stă în faţa familiei.` Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei”, a spus Sarah, într-un interviu recent, pentru Antena 1.

Citeste si Anamaria Prodan nu-l lasă pe Laurenţiu Reghecampf în braţele amantelor: „Vom muri împreună!”