Sarah Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul mamei sale. Atac devastator la adresa lui „Tata Laurenţiu”: „A căzut în lumea aia urâtă!”

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a rupt tăcerea după despărțirea mamei sale de Laurențiu Reghecampf.

18 mart. 2022, 23:31
Sarah Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul mamei sale. Atac devastator la adresa lui „Tata Laurenţiu”: „A căzut în lumea aia urâtă!”
Sarah Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul mamei sale. Atac devastator la adresa lui "Tata Laurenţiu"

Sarah Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul mamei sale. Fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan stă de la 18 ani în SUA, unde joacă baschet la echipa Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University, situată în San Luis Obispo, California.

Sarah Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul mamei sale. Atac devastator la adresa lui Reghecampf: „A căzut în lumea aia urâtă!”

SarahDumitrescu are 22 de ani și seamănă foarte bine cu tatăl său, Tibi Dumitrescu, fost baschetbalist şi primul soţ al Anamariei Prodan. Tânăra a vorbit în premieră despre divorţul mamei sale de al doilea soţ, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „Ultima scursură! Mori de foame, o să ajungi sub pod! N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el”

„Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu. Dar știm că o să vină ziua când o să înțeleagă cât l-am iubit și-l iubim și ce a însemnat el pentru noi. Soarele familiei noastre! Noi și mama sperăm să înțeleagă că familia este cel mai important lucru de pe pământ și, chiar dacă a ales altceva, nu se poate uita că a făcut parte și va face mereu parte din familia noastră. Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi!”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Click!.

Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf! Dezvăluire-bombă în plin scandal de divorţ: „Ne este prea rușine!”

„Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea. Chiar și de Laurențiu, care mi-a fost ca un tată, pâna când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm”, a mai spus fiica cea mică a Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan, reacţie suburbană după ce Reghecampf a spus că le-a dat bani lui Sarah şi Rebeccăi. „Erau copiii tăi, golanule! Ești mort de foame și târfele îți dau cu porția!”

Sarah Dumitrescu are numai cuvinte de laudă despre mama ei: „Cea mai mare mândrie pentru un copil este să aibă așa o mamă cum este mama mea. Model demn de urmat pentru oricine vrea să fie numărul 1! Este foarte greu, clar, căci mama mea are standarde atât de înalte și, zilnic, își dorește din ce în ce mai mult de la noi. Sunt mândră de numele meu și am datoria și onoarea să-l duc mai departe, demnă!”.