Fiica Andreei Bănică împlineşte 14 ani. Sofia este o adevărată domnişoară. Uite cât de frumoasă este!

Fiica Andreei Bănică împlineşte 14 ani. Zi importantă şi plină de bucurie în familia artistei, primul ei copil şi al lui Lucian Mitrea, îşi sărbătoreşte onomastica. Sofia a devenit o adevărată domnişoară şi pare că vrea să îi calce pe urme mamei sale.

07 mai 2023, 12:15

Fiica Andreei Bănică împlineşte 14 ani, iar artista a postat câteva imagini pe reţelele sociale, în care îi face o urare emoţionantă. Adolescenta îi calcă deja pe urmele mamei sale. Cântăreața se mândrește cu cei doi copii, Sofia și Noah.

Citeşte şi: Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu artista la câteva zile după Paște: „Simt tristețe, dezamăgire, plâng și privesc în gol cu ochii mei albaștri”

Fiica Andreei Bănică împlineşte 14 ani

Au trecut 14 ani frumosi ! Dati, va rog, la urmatoarea poza sa vedeti si voi diferenta 🙈

Da, ai crescut frumos inconjurata de iubire! Imi doresc doar sa fii sanatoasa ca in rest ai calitati multe care te vor ajuta in viata. Noi vom fi tot timpul langa tine , asa sa stii! La multi ani suflete, Sofa mea iubita!„, este mesajul scris de Andreea Bănică, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Andreea Bănică: „Niciodată nu i-am dat nimic suplimentar”

Andreea Bănică nu îşi doreşte ca fiica ei să intre în această competiție a notelor de 10, în care părinții își obligă copiii să învețe doar pentru palmares. Artista este convinsă că Sofia va ști, la momentul oportun, să facă alegerea potrivită cu maturitate, în ceea ce priveşte meseria.

Nu sunt o mamă nebună să-i zic să învețe în plus. Niciodată nu i-am dat nimic suplimentar. I-am zis că tot ce va face în școală va învăța doar pentru ea, nu pentru mine. Eu am trecut prin școală. Nu prea mi-a plăcut școala, eu am avut altă vocație, am ajuns artist, am cântat, ăsta a fost talentul meu, am ajuns aici prin munca mea și puterea mea.

Cu toate acestea, nu pot să-mi înnebunesc copilul să fie cel mai bun, să aibă 10 pe linie. Nu pot să fac așa ceva. Eu am avut o libertate foarte mare de la părinții mei. Cum aș putea eu să fiu altfel cu ea? Să o înnebunesc să fie de 10. Ce să fac din ea? Să o trimit la Oxford? Ea va ști foarte bine cât poate și fiecare om are destinul lui, de ce să-l forțez eu?”, a mai spus artista pentru ego.ro.