Fiica Andreei Esca are planuri de nuntă! Alexia Eram își imaginează momentul în care va fi cerută de soție, dar nu știe când se va întâmpla. ”Pe mine mă întrebi? Întreabă-l pe Mario”

Alexia Eram a participat la evenimentul de lansare al proiectului ”Power Couple”, difuzat la Antena 1 d in 5 februarie. Participarea la emisiunea prezentată de Dani Oțil îi surâde iubitei lui Mario Fresh.

07 feb. 2024, 10:42

După participarea la ”America Express”, Alexia Eram se consideră o fire indestructibilă, iar acum, ideea de a participa la un reality show ca ”Power Couple” nu îi sună chiar rău acesteia.

Citește și Alexia Eram a vorbit deschis despre certurile și geloziile din relația cu Mario Fresh. „El este mai încăpățânat așa”

Fiica Andreei Esca a spus și că Mario Fresh, iubitul ei, a participat la ”America Express”, deci, cu siguranță ar lupta împreună, fiind amândoi deja trecuți prin greutăți de genul acesta.

Influencerița se consideră o fire emotivă, susținând că ar plânge cu siguranță în momentul în care ar vedea inelul.

În același timp, Alexia Eram își păstrează spiritul fresh, admițând că practică activități pline de adrenalină.

Pe această cale, aflăm că finalista de la „America Express” își va lua BMW-ul de aproape 400 de cai putere și va merge cu el pe circuit.

Alexia Eram, nerăbdătoare să fie cerută în căsătorie de Mario Fresh: „O să plâng!”

Întrebată dacă ar participa la ”Power Couple”, alături de Mario Fresh, fiica Andreei Esca a spus:

„Crezi că mă sperie aceste probe?! Am fost în America Express, nu mă mai sperie nimic. Cred că sunt capabilă să fac orice, oricând”.

„Oricum, eu sunt o fire foarte ambițioasă și când mi se pune pata pe ceva și când trebuie să fac ceva, îl fac. Am fost și în America Express și Mario a fost în America Express și împreună am fi un „power couple”. Oricum suntem un „power couple”, îți dai seama…”, a mai spus ea, potrivit Cancan.ro.

”Mă întrebi pe mine?”

Întrebată dacă crede că există vreo șansă să fie cerută de soție în 2024, Alexia Eram a răspuns:

„Nu știu, de ce mă întrebi pe mine?! Întreabă-l pe Mario”, a spus ea.

„Am tot tatonat-o pe Alina Eremia până a cerut-o Edy…”, a spus reporterul Cancan.

„Poate ai gura aurită”, i-a răspuns aceasta.

Citește și Alexia Eram și-a făcut singură un cadou de 70.000 de euro. Cum se răsfață fiica Andreei Esca din activitatea de influencer

Întrebată și dacă s-ar emoționa și ar plânge, aceasta a spus:

„În America Express am plâns foarte mult, îți dai seama că o să plâng, o să fie un moment super emoționant. Mă emoționez de la orice, sunt o persoană foarte emotivă, chiar dacă nu par. Și la filme și dacă văd o persoană mai în vârstă pe stradă, sunt foarte emotivă de fel”, a spus fiica Andreei Esca.