Fiica Andreei Marin, dezvăluiri despre relaţia cu mama sa. Violeta a fost prezentă la un eveniment: „Nu a zis niciodată”

Fiica Andreei Marin a făcut dezvăluiri despre relaţia cu mama sa. Violeta a avut extrem de puţine apariţii pe micul ecran, la fel de discretă a fost şi cu declaraţiile de-a lungul timpului. Recent, a făcut furori la un eveniment, unde a participat alături de vedetă.

24 oct. 2021, 09:20
Fiica Andreei Marin, dezvăluiri despre relaţia cu mama sa. Violeta a fost prezentă la un eveniment: „Nu a zis niciodată”
Fiica Andreei Marin, dezvăluiri despre relaţia cu mama sa

Fiica Andreei Marin, dezvăluiri despre relaţia cu mama sa. Violeta este o domnişoară în adevăratul sens al cuvântului şi a recunoscut este foarte apropiată de prezentatoare. Unul dintre lucrurile importante pe care le-a învăţat de la mama ei a fost să nu se lase influenţată de alte persoane.

Citeşte şi: Replica dată de Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, când a aflat despre divorţul părinţilor. Prezentatoarea TV se destănuie

Fiica Andreei Marin, dezvăluiri despre relaţia cu mama sa

Mama mi-a dat multe sfaturi… cel mai prețios? Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul ăsta. Niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider, să spun, decât un follower.

Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare. Nu știam, nu eram conștientă de faima ei sau de faptul că este atât de cunoscută. Am fost emoționată și mândră că mama este atât de populară, sunt foarte mândră de tot ce face.

Nu mi-a ascuns niciodată chestia asta, dar nici nu a zis niciodată: «Eu sunt persoana asta și mă definesc prin jobul meu și prin faptul că am atâția followeri sau sunt populară», ci: «Mă definesc prin ce fac eu, acțiunile mele». Așa am ajuns eu foarte mândră de mama”, a spus Violeta.

În acelaşi timp, Violeta a explicat şi faptul că îi place să îşi rezolve problemele singură, pentru că este o fire independentă.

Sunt destul de apropiată cu mama acum. Nu am foarte multe probleme pe care să le discut cu ea pentru că, de obicei, mă descurc singură și nu e că mă abțin din a vorbi cu mama, dar îmi place să văd cât de mult pot să duc singură. Dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc foarte mult pentru asta”, a mai spus ea.


loading...
Partenerii noștri