Fiica Antoniei a primit prima comuniune. Maya s-a transformat într-o domnişoară superbă. GALERIE FOTO

Antonia are cu ce se mândri. Trei copii extraordinari de frumoşi, care-i seamănă şi cu care nu conteneşte să se laude pe reţelele sociale.

20 iul. 2021, 16:11

Fiica Antoniei a împlinit, de curând, 10 ani, vârstă la care catolicii primesc prima comuniune. Astfel că şi Maya, care este catolică precum tatăl ei, Vincenzo Castellano, a primit prima ei împărtăşanie.

Fiica Antoniei a primit prima împărtăşanie

Prima comuniune este un sacrament în Biserica Catolică şi reprezintă primirea Sfintei Euharistii. Familiile catolice respectă această tradiţie, fiind un sacrament al inițierii copiilor.

Antonia a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram, de la ceremonia religioasă a Mayei, care a avut loc într-o biserică de rit catolic. La ceremonie au participat Antonia și cei doi frați ai Mayei, Akim și Dominic, băieții cântăreței cu Alex Velea.

Citeste si Antonia, declarații devastatoare la adresa lui Mario Fresh și Lino Golden. „A murit treaba!”

La ceremonie, Maya a purtat o rochiță lungă albă. Tot ţinute albe au purtat şi fraţii ei. La rândul ei, Antonia nu avea cum să treacă neremarcată. A îmbrăcat o rochie albă, din dantelă, puţin deasupra genunchilor.

Artista a reușit de abia anul trecut să divorțeze de fostul soț, Vincenzo Castellano, tatăl Mayei. Acesta a obținut custodia fetiței, iar ani de zile Antonia nu a putut să-și vadă fiica decât în vacanțe. Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011 și au divorțat cu acte în 2020. Solista formează un cuplu cu Alex Velea de la sfârșitul anului 2012. Cei doi au împreună doi băieţi, Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani).

Alex Velea, atac la adresa lui Fulgy, după ce a jignit-o pe Antonia: „Trebuie să te internezi repede de tot”

Antonia a fost implicată, recent, într-o situaţie neplăcută. Atacurile lui Fulgy la soţul ei au vizat-o şi pe ea. Fulgy a postat un mesaj pe Instagram, unde a atacat-o pe Antonia, folosind cuvinte vulgare. Acesta a făcut referire la mariajul artistei cu Vincenzo Castellano, ceea ce l-a deranjat pe Alex Velea.

Citeste si Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă: „Este un mare îmbârligător. Mai mult se face de râs”

Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă” , a fost o parte din mesajul defăimător.

Dacă până acum nu a comentat nimic referitor la fiul Clejanilor, de data aceasta Alex Velea a răbufnit pe reţelele de socializare. „O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ și pentru că îți respect părinții. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează și tu nu ești de pușcărie, ori o să te bată lumea rău, că nu ești nici de bătaie. Salvați-l pe Fulgy!”, a postat Alex Velea, pe InstaStory.