Fiica cea mare a lui Gabi Balint, Denisa, a făcut senzație la plajă. Tânăra are 24 de ani și face furori în mediul online

Denisa, fiica lui Gabi Balint, are 24 de ani și e o prezență apreciată pe rețelele de socializare. Cum s-a pozat tânăra la plajă, în costum de baie.

04 iun. 2023, 11:10

Denisa Balint s-a pozat la plajă, în costum de baie, iar urmăritorii au felicitat-o pentru felul în care arată, la 24 de ani. Gabi Balint are o legătură specială cu fiica sa cea mare și îi este alături de fiecare dată.

Tânăra a absolvit Institutul European de Design din Spania, acolo unde a avut ocazia să își dezvolte creativitatea și talentele în domeniul modei. Pe rețelele de socializare este extrem de activă, iar urmăritorii ei îi dau de fiecare dată zeci de mesaje pentru a o felicita.

Citește și: Cum arată fiica cea mică a lui Gabi Balint. Roa are 12 ani şi este pasionată de muzică

„Superbp și minunată” sau „Ești scoasă din cartea cu basme”, sunt doar o mică parte din mesajele primite de Denisa Balint la postările sale.

Gabi Balint a divorțat de mama acesteia în 2003, dar susține că au o relație bună în continuare și că acum se înțeleg mult mai bine.

„Ne înțelegem bine acum. Ce am avut de împărțit și de spus ne-am spus la acea vreme. Acum suntem în relații ok, pentru că avem un copil împreună. Denisa stă la mama ei, însă este crescută mai mult de bunica ei, pentru că fosta mea soție este destul de ocupată cu afaceri.

Citește și: Surpriza lui Hagi pentru Balint la împlinirea a 60 de ani. Imaginea virală

Mă uit întâi la aspectul fizic. Cine spune că importante sunt inteligența și sufletul minte. Vorbește prostii? Acestea sunt, cu siguranță, lucruri care contează într-o relație, dar pe astea le descoperi mai târziu. Fizicul e cartea de vizită”, spunea acesta în urmă cu mai mulți ani, potrivit libertatea.ro.