Fiica cea mică a lui Donald Trump s-a căsătorit cu un miliardar de 25 de ani

Donald Trump și-a condus fiica cea mică la altar. Tiffany, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit în weekend, cu un miliardar de 25 de ani.

15 nov. 2022, 10:36

Fiica cea mică a lui Donald Trump s-a căsătorit sâmbătă cu logodnicul său Michael Boulos. Nunta fastuoasă a avut loc în Florida, pe domeniul resortului de lux Mar-a-Lago, care aparține familiei Trump.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Tiffany Trump a purtat o rochie spectaculoasă albă, cu inserții de pietre prețioase și flori albastre semnată de designerul libanez Elie Saab, pe care a accesorizat-o cu cercei cu diamante.

Și mirele a avut o apariție elegantă care a purtat un costum pe care l-a accesorizat cu un papion și o orhidee în piept.

Mezina fostului președinte SUA și Michael Boulos s-au întâlnit la Mykonos în iulie 2018 și s-au logodit în ianuarie 2021.

Tiffany Trump este singurul copil pe care Trump îl are cu fosta lui soţie, Marla Maple.

Logodnicul lui Tiffany Trump, Michael Boulos, este de origine libaneză și franceză, s-a născut în Houston, Texas, și provine dintr-o familie foarte bogată, conform publicației people.com

Citiți și: Departamentul Justiţiei din SUA publică justificarea percheziţiei la reşedinţa din Florida a lui Donald Trump

Nunta a avut loc într-un decor de poveste, iar imaginile cu Donald Trump la brațul fiicei sale sunt emoționante. Cei doi au pășit zâmbitori printr-un tunel impresioanant de flori multicolore.

După ce a condus-o la altar, fostul președinte american și-a sărutat fiica pe obraz. Melania Trump, actuala soție a fostului președinte american, a ales să poarte o rochie lungă, aurie, mulată pe corp, fără mâneci.

La nuntă au fost prezenți și cei doi frați vitregi ai fiicei lui Donald Trump, Donald Jr și Eric, dar și celebra soră a lui Tiffany, Ivanka Trump.

„Când aveam 12 ani, visul meu de a avea o surioară s-a împlinit! Din prima clipă când am ținut-o în brațe pe Tiffany și m-am uitat în acei ochi albaștri mari și curioși, m-am topit!”, a scris Ivanka pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Petrecerea a fost fabuloasă, iar atmosfera a fost întreținută de o formație de peste 10 membri și dansatori.

Citiți și: Cine este Ron DeSantis, republicanul care l-ar putea scoate pe Donald Trump din cursa pentru Casa Albă

Tiffany a absolvit Facultatea de Drept din Georgetown, în anul 2020. „Aveam nevoie de un avocat în familie”, spunea atunci Donald Trump.