Fiica celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia, devastată de durere! ”Ne-ați lăsat singuri”

Exploziile de la stația GPL din Crevedia au semănat moarte și durere. În urma tragediei care a avut loc sâmbătă seară, doi copii își plâng acum părinții morți unul după altul, iar rudele celor răniți se roagă la o minune.

27 aug. 2023, 23:37
Fiica celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia, devastată de durere! ”Ne-ați lăsat singuri”
Fiica celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia, devastată de durere!

Fiica celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia, devastată de durere! Oana, fiica celor doi soți care au murit unul după celălalt la scurt timp, după exploziile de la Crevedia este împietrită de durere și nu îi vine să creadă că părinții săi nu mai sunt.

Citește și Dan Negru aruncă bomba, după tragedia de la Crevedia! ”Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL”

Fiica celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia, devastată de durere!

Cu doar câteva minute înainte de prima explozie, femeia a vorbit la telefon cu mama sa care îi spunea că în curte plutește foarte mult gaz.

Auzind acestea, Oana a sfătuit-o pe mama sa să intre în casă, însă din păcate, atunci când aceasta a ajuns în dreptul ușii s-a produs prima explozie care a trântit-o la pământ.

Suflul exploziei a lovit-o din plin pe femeie provocându-i arsuri grave pe 95% din suprafața corpului.

Cu ultimele puteri, femeia a mers pe propriile picioare până la prima ambulanță, unde a cerut ajutor, însă din păcate, nu a mai putut fi salvată.

Tragedia s-a transformat într-una dublă atunci când soțul femeii a făcut infarct, văzând starea în care se află aceasta.

”Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță. Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic. Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea. Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardiorespirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură”, a declarat Sorin, în exclusivitate, la România TV.

În urma acestei tragedii uriașe care s-a abătut asupra familiei lor, Oana, fiica celor doi soți, a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor.

„Părinții mei ați vrut să plecați amândoi prea de vreme 😭😭😭😭. Ne-ați lăsat singuri…”, a scris Oana pe Facebook.

 

 

 

Citește și Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL! Imaginile sunt desprinse din filmele de groază