Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL! Imaginile sunt desprinse din filmele de groază

Exploziile de la stația GPL din Crevedia în urma cărora doi oameni au murit și alți 58 au fost răniți au lăsat în urma lor dezastru și durere. Imaginile cu locul unde sâmbătă seară s-a dezlănțuit iadul sunt apocaliptice. O grădiniță care se afla în apropierea depozitului GPL a fost dezintegrată la propriu de suflul celor două explozii catastrofale.

27 aug. 2023, 18:58
Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL! Imaginile sunt desprinse din filmele de groază
Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL!

Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL! Duminică dimineață, odată cu venirea zilei, oamenii din Crevedia au avut parte de un șoc atunci când au văzut ce a rămas în urma exploziilor de la depozitul GPL.

Citește și EXCLUSIV| Mărturiile cutremurătoare ale fiului celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia. ”Am recunoscut-o pe mama după ochi. Pe el îl știam bine”

Grădinița din Crevedia, dezintegrată de exploziile de la stația GPL!

O grădiniță care se afla chiar lângă stația GPL s-a dezintegrat în urma exploziilor care s-au putut vedea din București.

Grădinița era funcțională și pe timpul verii, însă din fericire fiind weekend,  în momentul deflagrației nu se afla nimeni în clădire.

Aproximativ 100 de copii din localitate ar fi trebuit să meargă la cursuri luni dimineață, însă acum nu mai au unde să învețe, iar autoritățile sunt nevoite să le găsească o altă locație.

Localnicii comunei Crevedia din județul Dâmbovița au trecut prin clipe de teroare noaptea trecută, atunci când au auzit o bubuitură puternică, urmată de flăcări înalte, în locul unde se afla o stație GPL. Din păcate, au urmat câteva explozii care au făcut mai multe victime, zeci de persoane fiind rănite în urma incendiului cumplit, unele dintre ele rămânând chiar și pe drumuri, după ce casele le-au fost distruse.

Familia care locuia chiar în fața stației GPL din Crevedia trăiește clipe de groază, după ce casa lor a ars din temelii în cumplitul incendiu. Unul dintre membrii familiei, care nu era în țară la momentul producerii incidentului, a aflat prin telefon că rudele lui au fost afectate de explozii. Bărbatul a povestit că tatăl lui a auzit un zgomot puternic și a ieșit fața casei pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care a fost afectat de suflul exploziei, având acum arsuri pe 99% din corp.

Inițial, fiul bărbatului rănit, care locuiește în străinătate, a fost anunțat de vecini că părinții și sora lui au murit, pentru că erau de negăsit, însă a aflat ulterior că flăcările de la stația GPL s-au extins și au ajuns până la casa lor, care a fost distrusă în incendiu. Bărbatul a aflat apoi că mama și sora lui au trecut prin clipe infernale, fiind nevoite să își părăsească locuința și să stea, toată noaptea, pe câmp, fără haine sau încălțăminte, până când un vecin le-a găsit și le-a ajutat.

„Am fost contactat doar de vecinii din sat. Un singur vecin a încercat să dea de familia mea pentru a-i ajuta. În urmă cu zece minute vorbisem cu ei și apoi nu mai răspundea nimeni la telefon. M-a sunat cineva și mi-a spus că toți sunt morți pentru că nimeni nu știau unde sunt. Într-un târziu am dat de verișoara mea care mi-a spus tot ce s-a întâmplat. Tata a auzit un zgomot puternic, fiind acel transfer de gaz. A ieșit la strada și atunci a fost izbit de suflul exploziei. Mi s-a spus că are arsuri pe 99% din corp, că este un caz foarte greu să că trebuie să ajung în țară”, a declarat un membru al familiei, potrivit Antena 3

Citește și Primarul din Caracal, al cărui fiu deține stația GPL de la Crevedia, se suspendă din PSD: „Sunt puternic afectat și îndurerat”. Marcel Ciolacu: ”Eu nu trebuie să iau legătura cu tatăl nimănui”