Fiica criminalului din Oneşti rupe tăcerea. „Ne-au luat apartamentul cu arma la cap. Tatăl meu a greşit. Nu trebuia să se ajungă aici”

Fiica lui Gheorghe Moroşan, principalul suspect în cazul dublei crime din Oneşti, a dezvăluit că familia ei a rămas fără apartament în urmă cu 11 ani, când executorul judecătoresc şi jandarmii "l-au luat punându-ne arma la cap".

03 mart. 2021, 23:53
Fiica criminalului din Oneşti rupe tăcerea. „Ne-au luat apartamentul cu arma la cap. Tatăl meu a greşit. Nu trebuia să se ajungă aici”

Fiica criminalului din Oneşti a povestit despre momentul în care le-a fost luat apartamentul. Femeia a precizat că sora ei a trăit clipe de groază în acel moment pentru că i-a fost pusă arma la cap.

„În 2010 mama mea cu sora mea au fost evacuate din apartament cu arme după ce a intrat peste ea în apartament domnul executor judecătoresc cu jandarmii și le-au forțat să iasă afară din casă punându-i armă la cap surorii mele neavând o hotărâre judecătorească de executare”, a spus fiica criminalului stabilită în Germania, pentru Antena3.

Fiica lui Gheorghe Moroșan a mărturisit că nu trebuia să se ajungă la o „asemenea tragedie”.

„Sunt mamă și o am familie. Îmi pare nespus de rău ce s-a întâmplat cu acele două persoane nevinovate, dar în același moment cred că a trebuit să se ajungă la o asemenea tragedie, pentru a începe câtuși de puțin să se facă dreptate”, a mai spus ea.

Fiica bărbatului considerat principalul suspect în cazul dublei crime din Oneşti a vorbit despre modul în care familia ei a rămas fără casă.

Citeşte şi: Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Criminalul, ajutat de soţie să-i lege?

„În momentul în care să declarat furtul mama mea a fost în audiență în momentul respectiv şi directorul i-a zis: „Îmi pare rău sunteți urmărită de ghinion! Vi separe un răspuns corect la un manager de întreprindere, nu cred”, a mai spus femeia, conform sursei citate.

În 2003, după un scandal cu firma la care lucra soția criminalului, oamenii legii au pus sechestru pe bunuri, inclusiv pe apartamentul în care au avut loc crimele. 8,3 miliarde de lei trebuia să plătească femeia după ce de la locul de muncă au dispărut mii de kilograme de titan, conform Antena3.

„M-am întors în România cu copilul și tatăl meu. În acest timp s-a întâmplat acea executare silită, afară din apartament cu domnul executor judecătoresc şi cu domnul jandarm.

Când am ajuns înapoi în țară nu mai aveam nimic, din acel apartament (n.r documente, acte familie). Am fost nevoită pentru hârtiile pe care le aveam pentru copil să merg să îmi cer hârtiile”, a mai spus fiica lui Moroșan.

„Tatăl meu a greşit. Nu trebuia să se ajungă aici. Vreau din tot sufletul să se facă dreptate”, a mărturisit ea.

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al apartamentului în care aceştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, scandalizat de dubla crimă de la Oneşti. „E regretabil ce s-a întâmplat. Ar fi trebuit ca aceste măsuri să fie luate imediat”