Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Criminalul, ajutat de soţie să-i lege?

Medicii legişti au făcut publice rezultatele autopsiilor celor doi muncitori care şi-au pierdut viaţa în apartamentul din Oneşti. Potrivit acestora, cei doi electricieni au avut parte de o moarte cumplită.

03 mart. 2021, 13:03
Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Criminalul, ajutat de soţie să-i lege?
Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Criminalul, ajutat de soţie să-i lege

Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Potrivit autopsiilor, cei doi electricieni ţinuţi ostatici în apartamentul groazei au avut parte de o moarte cumplită

Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri

Cei doi electricieni au murit în chinuri, din cauza șocului hemoragic, având multiple plăgi înjunghiate în zona cavității toracice. Potrivit primelor informaţii, una dintre victime a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă, potrivit Antena3. 

Cuțitul cu care au fost înjunghiaţi cei doi bărbaţi avea o lamă de 40 de centimentri şi era foarte ascuţit.

Citeşte şi Noi detalii şocante din ancheta crimelor de la Oneşti. Soţia îi furniza criminalului ţigări cu o sfoară pe balcon sub ochii poliţiştilor. IMAGINI INCREDIBILE!

Cei doi electricieni din Oneşti, legaţi de soţia criminalului? Mărturiile femeii

În timpul audierilor, soţia criminalului de la Oneşti a fost întrebată despre acele coliere care i-au fost găsite în geantă. Aceasta a declarat că sunt niște obiecte obișnuite, ca toate celelalte pe care le are în geantă.

De aici, oamenii legii desprind două ipoteze. Cea în care soția ar fi fost cea care l-ar fi ajutat pe Gheorghe Moroșan și îi lege pe cei doi bărbați în casă, iar cealaltă variantă ar fi cea potrvit căreia, sub amenințarea lui Gheorghe Moroșan, unul dintre muncitori l-ar fi legat pe celălalt, după care a fost legat, la rândul lui, de agresor.

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de complicitate la luare de ostatici.

Citeşte şi Vecinul care a găzduit-o pe soţia criminalului de la Oneşti, dezvăluiri şocante: „Mă simt vinovat”

Reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al aparlamentului în care aştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.