Fiica lesbiană a miliardarului din Hong Kong îi cere tatălui ei să renunţe la „prima de căsătorie”

Fiica lesbiana a miliardarului din Hong Kong si-a implorat tatal sa renunte la "prima de casatorie" de 50 de milioane de euro pe care a promis-o barbatului ce va reusi sa o seduca, in conditiile in care ofertele si candidatii se inmultesc in fiecare zi.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 10:08
Fiica lesbiană a miliardarului din Hong Kong îi cere tatălui ei să renunţe la „prima de căsătorie”

„Pentru sanatatea mentala a familiei tale, te rog, tata, renunta la anuntul tau!!!”, a scris Gigi Chao, 33 de ani, pe pagina sa de Facebook, adaugand ca nu mai accepta nicio cerere de prietenie pe Facebook, potrivit hotnews.ro.

Cecil Chao, tatal sau, a declarat ca 100 de potentiali logodnici l-au contactat, deja, de cand a anuntat public ca ofera 500 de milioane de dolari Hong Kong (50 milioane euro) pentru cel care se va casatori cu fiica sa.

Initiativa tycoonului nu a fost insa primita prea bine de fiica sa. „Ma rog in secret pentru o pana gigantica (de curent sau de retea), pentru a obtine un pic de calm si liniste”, a spus ea.

Oferta milionarului a venit dupa ce fiica sa a incheiat o ceremonie de parteneriat civil cu prietena sa, cu care are o relatie de sapte ani, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Franta, in acest an, potrivit presei.