Fiica Loredanei Groza, bucăţică ruptă din mama ei. Cât de frumoasă este Elena! „Ești Împărăteasa sufletului meu!”

În vârstă de 24 de ani, Elena, fiica Loredanei Groza și a lui Andrei Boncea, nu bifează prea multe apariţii în spaţiul public. Însă, de sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena, am avut ocazia să o vedem alături de mama ei, într-o poză postată de Loredana pe Instagram.

24 mai 2022, 06:25

Fiica Loredanei Groza și a regizorului Andrei Boncea este, aşa cum lesne se poate vedea din fotografie, bucăţică ruptă din mama ei. Pe 21 mai, când şi-a aniversat onomastica, Elena Boncea a primit de la mama ei o urare emoţionantă. Cele două, care au o relaţie foarte apropiată, au sărbătorit ziua de sâmbătă împreună.

La Mulți Ani Elena mea de ziua numelui tău sfânt! Ești Împarăteasa sufletului meu! Te iubesc, Mama”, este mesajul pe care Loredana Groza l-a postat pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Elena Boncea s-a născut la un an după ce Loredana Groza și Andrei Boncea s-au căsătorit. Aşa cum lesne reiese din pozele făcute publice, tânăra a moștenit o parte din trăsăturile mamei sale. Elena lucrează, în prezent, ca producător la un post de radio. Este pasionată atât de artă, cât și de modă, scrie poezii și citește Shakespeare. Fiica artistei a studiat la un liceu privat din București, cu predare în limba engleză.

Citeste si Loredana Groza și-a şocat fanii cu o schimbare radicală de look: „Ai început să semeni din ce în ce mai mult cu Drăguşanca”

Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei

Ca mamă, sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena”, spunea Loredana Groza, în urmă cu ceva vreme, potrivit viva.ro.

Citeste si Loredana Groza neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice: „M-am născut cu dotările de rigoare, n-am avut nevoie să completez”