Loredana Groza neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice: „M-am născut cu dotările de rigoare, n-am avut nevoie să completez”

Loredana Groza neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice. Chiar dacă arată total diferit faţă de cum era înainte, artista spune că nu are nicio intervenţie şi este sută la sută naturală. Însă, specialiştii ţin să o contrazică.

16 mart. 2022, 11:56
Loredana Groza neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice: „M-am născut cu dotările de rigoare, n-am avut nevoie să completez”
Loredana Groza neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice

Loredana Groza neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice. În ultima vreme, multă lume o critică pentru faptul că ar fi exagerat cu intervenţiile la nivelul feţei, însă artista susţine ferm că nu ar fi apelat la medicul estetician.

Citeşte şi: Loredana Groza, în salopetă mulată şi decoltată, în Dubai. Imaginile au încins Internetul

Loredana Groza neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice

Cântăreaţa a vorbit din nou despre operațiile estetice și le-a dat peste nas invidioșilor, mărturisind că nu este împotriva intervențiilor de ordin estetic și chiar le apreciază pe cele care își doresc să arate impecabil indiferent de vârsta pe care o au.

Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș„, a declarat Loredana Groza, pentru Antena Stars.

Dieta de slăbire la care Loredana Groza apelează

La 51 de ani, cântăreaţa are o siluetă care se apropie de perfecţiune, datorată, desigur, şi antrenamentelor la sală, dar şi alimentaţiei.

De-a lungul timpului, însă, Loredana s-a confruntat şi cu problema kilogramelor în plus. Nu au fost atât de multe încât să fie vizibile cu ochiul liber, dar suficiente cât să o facă să nu se mai simtă bine în pielea ei. Artista a reuşit să scape, însă, repede şi uşor de ele, fără să se înfometeze, cu ajutorul unei diete super-eficiente.

Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, spune vedeta.

1.Micul dejun constă în iaurt şi fructe proaspete sau uscate;

2.Prânzul presupun peste ori carne slabă de pui sau curcan şi o salată;

3.Pentru desert alege fructe. Acestea sunt sursa de minerale îs vitamine, dar şi de apă;

4.Cina constă în salate la care adaugă şi seminţe, avocado sau peşte.

În schimb, Loredana Groza a renunţat la dulciuri, zahăr rafinat, junk-food, produse de patiserie şi cofeină.