Fiica lui Adi Minune, reacţie UIMITOARE despre noua iubită a lui Franco

Începutul a fost unul ca de poveste, însă pe parcurs visul frumos de iubire s-a transformat în coşmar. Recent, Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune a recunoscut public că s-a despărţit de Franco. Pentru că de acum înainte fiecare va fi liber să facă tot ce-şi doreşte, Franco nu a pierdut timpul şi a început o altă relaţie.

RomaniaTV.net
02 dec. 2014, 09:48
Fiica lui Adi Minune, reacţie UIMITOARE despre noua iubită a lui Franco

Dacă la începutul relaţiei, Franco spunea că el nu concepe să trăiască fără Carmen, dar şi că aceasta este cea mai importantă persoană din viaţa lui, acum, la mai puţin de o lună de la despărţire, Franco se consolează în braţele altei fete.

Ca povestea să fie şi mai interesantă, şi poate că totuşi agest gest o va readuce pe Carmen în viaţa sa, Franco şi-a făcut publică relaţia şi pe pagina sa de socializare. Efectul dorit de Franco a fost însă invers, deoarece Carmen, fosta iubită a sa l-a taxat dur pentru acest lucru.

Citeşte şi  Carmen, fiica lui Adi Minune, fotografii incendiare după despărţirea de Franco GALERIE FOTO

De asemenea, şi mama lui Carmen, Cati Simionescu a dorit să precizeze că: „Mă bucur că fiica mea a ieșit din relația cu el și acum este foarte fericită, nu suferă deloc după el și nici nu o interesează ce mai face el. Mă așteptam ca Franco să afișeze o nouă relație, nu era genul de băiat care să stea prea mult cu o fată. Din fericire, Carmen s-a retras la timp din relația lor.

Motivele pentru care s-au despărțit ei, vă spun cu toată sinceritatea, nu sunt legate de vreo altă fată, ci de faptul că ea a simțit că băiatul acesta nu este potrivit pentru ea. Carmen și-a dat seama că într-o relație nu ajunge să existe doar dragostea, ci trebuie să mai fie câteva ingrediente, să se susțină reciproc, să își înțeleagă unul altuia prioritățile. Iar prioritățile fiicei mele sunt altele: școala, muzica, cariera ei. Curând va scoate și o nouă melodie, stă mult la studio, înregistrează și învață”, a declarat mama lui Carmen pentru SpyNwes.