Fiica lui Adrian Cristea a crescut în toată splendoarea! Cum arată adolescenta de 15 ani și ce sfaturi îi dă fostul fotbalist. ”Sunt mai retras”

Adrian Cristea nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România. Fostul fotbalist a mers cu fiica lui, Rania, în vârstă de 15 ani, la avanapremiera filmului documentar despre echipa de fotbal din generația de aur. Iată ce sfaturi i-a dat acesta fiicei sale.

05 mart. 2024, 08:46

Adrian Cristea nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România. Fostul fotbalist a mers cu fiica lui, Rania, în vârstă de 15 ani, la avanapremiera filmului documentar despre echipa de fotbal din generația de aur.

Citește și Adrian Cristea a făcut dezvăluiri incendiare despre relaţia sa cu Bianca Drăguşanu. „Pe unele femei le ţii în suflet, pe unele în minte şi pe unele le uiţi”

Recent, fostul fotbalist a oferit un interviu în timp ce se afla alături de Rania.

Adrian Cristea a mers cu fata lui, Rania, de 15 ani, la avanpremiera filmului documentar despre echipa de fotbal din generația de aur.

Ce sfaturi îi dă fetei sale, Rania. Fiica fostului fotbalist și a Denisei Nechifor a crescut și este o adolescentă în toată firea.

Mă bucur să vă revăd. Fiica ta îți seamănă foarte mult…

„Seamănă cu tati, da. Dar la fire seamănă cu mami”, a spus Cristea.

„Am venit cu drag să vedem acest film al generației de aur, care ne-a adus atâtea bucurii. A făcut atâtea performanțe și e normal să se facă și un documentar despre această generație”, a continuat el.

Fostul fotbalist a fost întrebat și de ce nu apare prea des la evenimente.

„Nu prea îmi place în fața camerei… Sunt mai retras, mai liniștit”, a fost răspunsul acestuia.

Rania a fost întrebată și dacă fuge de camerele de filmat sau nu.

„Nu zic că am atât de multă atenție ca tata, dar nici mie nu îmi place atât de mult. Dacă e să mă duc la o emisiune cu mama sau cu tata la un eveniment ca acesta, normal că merg cu ei să îi susțin”, a răspuns adolescenta.

”O încurajez să facă școală”

Întrebat dacă o încurajează pe adolescentă să facă sport, ori o lasă pe ea să aleagă ce va face în viitor, Adrian Cristea a răspuns

„Dar ea merge bine, învață bine. Eu o încurajez să facă școală”,  a spus fostul fotbalist, potrivit Viva.ro.

„Și sport”, a completat Rania.

„Pe locul 2 sport. Dar școala pe principal”, a continuat tatăl tinerei.

Printre altele, Rania a spus că vrea să devină designer de interior.

Întrebat și ce sfaturi îi dă fetei ca tată, acesta a răspuns:

Citește și Adrian Cristea, dezvăluiri incendiare la podcast-ul Anamariei Prodan. Cum fugea din cantonamentele lui Dinamo şi ce regret are după despărţirea de Denisa Nechifor VIDEO

„Încercăm să o protejăm cât mai mult, având în vedere vremurile pe care le trăim. Vorbim cu ea mereu, îi dăm sfaturi, o susținem, o învățăm ce este mai bine, ca orice părinți responsabili”.