Fiica lui Adrian Enache cere DESPĂGUBIRI paznicului libanez care a atacat-o

La mai bine de o lună de când fiica lui a fost atacată, Adrian Enache cere despăgubiri. Familia a depus la parchet o cerere de răspundere civilă pentru patronul la care era angajat paznicul libanez. Agresorul tinerei este urmărit penal pentru tentativă de viol şi purtare abuzivă.

12 aug. 2014, 05:55
Fiica lui Adrian Enache cere DESPĂGUBIRI paznicului libanez care a atacat-o

Adrian Enache susţine că firma care îl angajase pe paznicul libanez care a atacat-o pe fiica sa este responsabilă pentru comportamentul agresiv al acestuia. În momentul atacului se afla în timpul orele de serviciu şi se pare că la dosarul de angajare nu există documente medicale care să ateste că este un bărbat fără probleme de comportament.

Artistul a depus la Parchetului Judecătoriei sectorului 2 o cerere de răspundere civilă şi este posibil ca şi firma să fie considerată parte în acest dosar.

Diana Enache şi părinţii săi vor să ceară despăgubiri o sumă consistentă, întrucât fata a suferit traume fizice şi a pierdut un contract pentru filmarea unui videoclip.

Procurorii au început urmărirea penală pentru tentativă de viol şi purtare abuzivă faţă de agresorul fiicei lui Adrian Enache.

CITEŞTE ŞI COŞMARUL DIANEI ENACHE continuă după tentativa de viol. Fiica lui Adrian Enache a făcut o nouă plângere FOTO