Diana Enache, COŞMAR cu repetiţie. Ce măsură a luat Adrian Enache împotriva agresorului

Diana Enache a retrăit, marţi, timp de 6 ore, coşmarul agresiunii căreia i-a căzut victimă săptămâna trecută. Fiica lui Adrian Enache a participat la reconstituirea incidentului, în prezenţa anchetatorilor, a  avocatei şi a părinţilor săi. Aceştia din urmă au depus plângere împotriva agresorului pentru tentativă de viol şi tentativă de omor.

RomaniaTV.net
16 iul. 2014, 05:40
Diana Enache, COŞMAR cu repetiţie. Ce măsură a luat Adrian Enache împotriva agresorului

Fiica artistului Adrian Enache, Diana Enache, le-a descris criminaliştilor coşmarul prin ce a trecut când a fost atacată şi înjunghiată de portarul blocului în care locuieşte tatăl ei. Tânăra i-a însoţit pe criminalişti la locul faptei, pentru a face reconstituirea. Agresorul a lipsit însă, pentru ca victima, care e încă în stare de şoc, să fie protejată.

Citeşte şi INCREDIBIL. După fiica lui Enache, o altă vedetă fost bătută în plină stradă

Anchetatorii au găsit şi acum sânge la locul agresiunii.

„S-a reluat tot firul evenimentelor şi s-a confirmat în totalitate varianta expusă de Diana Enache, în sensul că s-au găsit probe. S-au găsit urme de sânge pe tot traseul indicat de minoră. Diana este extrem de traumatizată şi a fost foarte stresată să reia toată povestea, tot filmul evenimentelor”, a declarat, pentru Click!, avocatul familiei Enache, Katia Cicală.

Citeşte şi Dezvăluiri privind ATACUL asupra Dianei Enache. Agresorul voia să o VIOLEZE, dar totuşi nu a depus plângere

Adrian Enache şi fosta lui soţie, Corina, au depus o nouă plângere penală împotriva libanezului pentru de tentativă de viol şi de omor. Iniţial, artistul şi fosta lui soţie au depus o plângere pentru loviri şi alte violenţe.

Citeşte şi DETALII ŞOCANTE în cazul atacului asupra Dianei Enache. Cum voia să scape libanezul