Fiica lui Andrei Gheorghe a rămas fără cuvinte. Ce a apărut după ce a răspândit cenuşa mamei sale: „Au trecut pe lângă noi”

La doar 20 de ani, Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, a trecut prin încercări grele. În aproximativ doi ani, fiica vitregă a celebrului prezentator TV şi om de radio şi-a pierdut ambii părinţi.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 19:07
Fiica lui Andrei Gheorghe a rămas fără cuvinte. Ce a apărut după ce a răspândit cenuşa mamei sale: „Au trecut pe lângă noi”

Tânăra a vorbit despre mama sa, Petruța, pe care a pierdut-o în urmă cu o lună, dar și despre relația pe care cea din urmă o avea cu regretatul jurnalist.

De când eram mică tot timpul mi-a zis că, orice s-ar întâmpla cu ea, cu Andrei, va fi tot timpul lângă mine. E ok. Acum pot să înţeleg oamenii mai bine. Mi s-a rupt sufletul să pierd cea mai importantă persoană din viaţa mea. Vreau să zic că e ok. Acum înţeleg. Mă bucur că mi-a dat această oportunitate să înţeleg şi suferinţa altora, prin această suferinţă.

Mama spunea că îi este foarte dor de el şi că nu prea ştie cum să trăiască fără el. Într-un fel, cred că a vrut să fie cu el. Uneori, dragostea se duce atât de departe… Poţi să-ţi dai şi viaţa pentru ea!

Am plecat după slujbă, i-am respectat dorinţa şi am incinerat-o şi când i-am răspândit cenuşa, au trecut doi fluturaşi, în decembrie. A fost superb. Eram un pic în afara Bucureştiul, într-un spaţiu mai montan, dar fluturii au trecut pe lângă noi„, a spus Katarina, la Antena Stars.

Katarina Dyer este fiica Petruţei, cea de-a doua soţie a lui Andrei Gheorghe. Petruţa mai are doi copii, pe Maria şi Maximilian, toţi fiind adoptaţi de Andrei Gheorghe în momentul în care a început relaţia cu Petruţa. Andrei Gheorghe are o fată, Anastasia, şi din prima căsătorie, cu Maria.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, răpusă de o maladie cumplită

Iubirea pe care Petruţa i-a purtat-o fostului ei soț, Andrei Gheorghe, a fost una nemărginită… și, din clipa în care a aflat că acesta a murit, ea nu a putut să accepte că va trebui să își trăiască viața fără el. Din nefericire, cancerul cerbral de care suferea a recidivat, iar în ultima perioadă, problemele de sănătate s-au agravat, potrivit click.ro.

Petruţa Gheorghe a colaborat multă vreme la revista “Ce se întâmplă, doctore?”, unde a lucrat cu Oana Cuzino şi a fost expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului.

Ea a tradus două volume de specialitate (“Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” – T. Berry Brazelton și Joshua Sparrow, “Psihologia vieţii de zi cu zi” – Kanneth T. Strongman) și a redactat numeroase articole științifice pentru publicații de profil, printre care și “Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”.