Fiica lui Anghel Iordănescu a postat primele imagini cu burtica de gravidă. „Am primit binecuvântarea binecuvântărilor!”

Maria Iordănescu, fiica fostului antrenor Anghel Iordănescu, a confirmat că este însărcinată, anunțul fiind făcut ieri, în ziua de Crăciun. Frumoasa prezentatoare TV a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

26 dec. 2022, 10:16
Fiica lui Anghel Iordănescu a postat primele imagini cu burtica de gravidă. „Am primit binecuvântarea binecuvântărilor!”

Maria Iordănescu radiază de fericire! Fiica fostului antrenor al echipei naționale a României s-a căsătorit în luna mai cu Teodor Măgureanu, iar de atunci este mai fericită ca oricând, mai ales că acum așteptă primul lor copil.

Cei doi au avut o nuntă ca-n povești, cu invitați care mai de care, iar Maria a strălucit într-una dintre cele mai importante zile din viața ei.

Citiți și: Maria Iordănescu rupe tăcerea! Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta ei

În urmă cu două săptămâni, Gabriel Oprea J (n.r. băiatul fostului ministru al Afacerilor Interne) îi postase un comentariu Mariei, în care o felicita pentru sarcină, iar Maria a fost nevoită să recunoască sarcina, potrivit click.ro

Maria Iordănescu a postat primele imagini cu burtica de gravidă

„Anul acesta am primit binecuvântarea binecuvântărilor. M-am căsătorit și o să devin mamă”, a scris Maria Iordănescu pe pagina sa de Facebook, acolo unde prietenii ei au felicitat-o și i-au transmis cele mai frumoase urări.

În urmă cu ceva vreme, Maria Iordănescu făcea dezvăluiri despre viața personală. A vorbit atunci despre cariera pe care vrea să o aibă în televiziune, despre viața amoroasă și dar și despre relația cu familia ei.

„Cum am mai spus de nenumarate ori, tata este un familist convins. Relația dintre mine și tatăl meu este una foarte apropiată. Ultimul sfat pe care mi l-a dat a fost ce master să urmez. A spus că nu-mi va impune niciodată ce să fac, ci doar că poate să mă sfătuiască.

Nu este un tată sever, este un tată deschis cu care poți să vorbești, este mereu acolo pentru noi. Acum tata este mult mai prezent în viața noastră pentru că s-a lăsat de fotbal. Când eram mici, cel mai mult timp îl petreceam cu mama, pentru că tata avea contracte în străinătate. îl vedeam doar în vacanțe pentru că noi aveam școală. (… )

Întotdeauna este și o parte frumoasă și o parte mai puțin frumoasă. (n.r: în ceea ce privește numele «Iordănescu») . Lumea te privește total diferit și atunci când vede numele tău te judecă. Dezavantajul este că trebuie să fii atent la ceea ce faci și la ceea ce spui.

Există și oameni care apreciază fotbalul și sunt fani ai tatei și se comportă frumos. Dacă eu fac ceva greșit, se dă în el. El a muncit o viață întreagă să își construiască un nume frumos și noi îl susținem”, spunea Maria Iordănescu.

Citiți și: Cea mai mare dorință a lui Theo Rose, după ce a rămas însărcinată: ”Singurul lucru care m-ar putea bucura…”