Maria Iordănescu rupe tăcerea! Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta ei

Maria Iordănescu, fiica fostului selecţioner Anghel Iordănescu, a făcut nuntă cu Teodor Măgureanu în week-end-ul trecut. Naș trebuia să fie Gigi Becali, dar aceat lucru nu s-a mai întâmplat!

18 mai 2022, 11:48
Maria Iordănescu rupe tăcerea! Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta ei
Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu

Maria Iordănescu rupe tăcerea! Fiica lui Anghel Iordănescu a ţinut să lămurească zvonurile conform cărora Gigi Becali ar fi refuzat să o nășeașcă din cauza unor înțelegeri cu fratele ei, Edi Iordănescu, care s-a despărţit nu tocmai amiabil de FCSB.

Maria Iordănescu rupe tăcerea! Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta ei

Mireasa a dezvăluit că s-a stabilit de comun acord ca mirii să aleagă alți părinți spirituali, unii de vârsta lor. „Gigi Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel, cum că din cauza certurilor dintre fratele meu și GIgi Becali. Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil. Gigi Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a declarat Maria Iordănescu la Prima TV.

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, se căsătorește astăzi. Primele imagini de la petrecere FOTO

Gigi Becali a fost prezent la nunta Mariei Iordănescu doar la biserica unde a avut loc cununia religioasă. Nu a participat însă și la petrecerea care a avut loc seara. „Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea… la distracţie. La mine gata! Dup-aia, vreţi să se spună: uite, dom’le, are blat pe la echipa naţională, cine ştie, vreun dosar penal!”, a declarat Gigi Becali.