Fiica lui Aurelian Preda, destăinuire şocantă la cinci ani de la moartea tatălui ei: „Am avut trei tentative de sinucidere, două chiar de curând”

Deşi au trecut mai bine de cinci ani de la dispariţia interpretului de muzică populară Aurelian Preda, fiica lui, Anamaria Rosa, încă nu poate accepta faptul că tatăl ei nu se va mai întoarce niciodată acasă. La un moment dat, tânăra de 21 de ani a avut şi gânduri sinucigaşe, dar a reuşit să le depăşească cu ajutorul credinţei.

03 ian. 2022, 16:40

Fiica lui Aurelian Preda nu mai are prea mulţi oameni în jurul ei pe care să se sprijine în momentele grele. A reuşit, însă, să-şi găsească puterea să treacă peste toate momentele de slăbiciune, peste toate gândurile negre şi să-şi trăiască viaţa mai departe, chiar dacă duce cu ea durerea copleşitoare şi veşnică a pierderii tatălui.

Fiica lui Aurelian Preda, copleşită de durere la cinci ani de la moartea tatălui său

Recent, Anamaria Rosa a dezvăluit cât de greu îi este să trăiască singură. Tânăra locuiește în casa tatălui său și are multe amintiri legate de interpretul de muzică populară. În plus, Anamaria Rosa se confruntă şi cu probleme financiare.

Financiar îmi este greu, doar că am reuşit să fac un echilibru în viaţa mea. Mi-a fost greu în jur de patru ani, în care mi-a fost foarte greu să îmi găsesc acest echilibru. Dar uşor-uşor l-am găsit, şi emoţional, şi psihic, am şi câţiva oameni lângă mine, foarte puţini.

Este greu. Dar eu sunt şi o persoană credincioasă. Mulţi mi-au fost aproape şi m-au înţeles, dar alţii m-au judecat şi aş vrea ca de-acum încolo să fie totul cât mai pozitiv, să ofer pozitivitate şi să fiu un exemplu bun„, a declarat Anamaria Rosa Preda pentru click.ro.

Citeste si Cum arată Pamela din serialul „Dallas” la 72 de ani. Cu ce se ocupă acum Victoria Principal GALERIE FOTO

Anamaria Rosa a avut gânduri suicidare

Avea doar 16 ani, în 2016, când tatăl ei a plecat într-o lume mai bună. Nu a ştiut cum să-şi gestioneze durerea provocată de dispariţia pământului, astfel că această durere a luat forma atacurilor de panică şi depresiei.

Din 2016, de când tatăl meu a murit, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Viața mea nu a fost tocmai una ușoară după decesul tatălui meu, și am mers din rău în mai rău. Nu vreau să mă plâng sau să mă victimizez, mă consider o persoana destul de puternică și indiferent de greutățile pe care mi le-a dat Dumnezeu, am reușit să trec peste ele cu brio. Am avut un moment de depresie îndelungat. Puțini știu că după moartea tatălui meu au început atacurile de panică, inclusiv tatăl meu le avea„, a declarat Anamaria Rosa Preda în emisiunea Folclorul sub lupă de la Etno TV.

Fiica lui Aurelian Preda s-a ridicat datorită credinţei

În momentul în care a înţeles că viaţa ei trebuie să continue în pofida faptului că tatăl ei nu mai este lângă ea, Anamaria Preda a căutat ajutor în credinţă.

Deși sunt o persoană foarte, foarte credincioasă, da, am avut trei tentative de sinucidere. Una după moartea tatălui meu, și două de curând. Dar sunt foarte credincioasă și n-am putut să fac acest pas. Poate l-am făcut la disperare, poate lumea nu înțelege…

Da, era s-o fac de trei ori și nu e normal pentru că viața e frumoasă și trebuie s-o trăim din plin. Așa că, dacă aveți gânduri de sinucidere, dacă aveți depresie, anxietate, atacuri de panică, nu vă lăsați bătuți, căutați cel mai mic lucru de care să vă bucurați„, a dezvăluit Anamaria Preda.

Citeste si Vlăduţa Lupău a ajuns la perfuzii. Cântăreaţa şi-a anulat toate concertele