Vlăduţa Lupău a ajuns la perfuzii. Cântăreaţa şi-a anulat toate concertele

Vlăduţa Lupău a început anul cu stângul. Cântăreaţa a ajuns la perfuzii şi a fost nevoită să-şi anuleze concertele din cauza problemelor de sănătate.

03 ian. 2022, 13:23
Vlăduţa Lupău a ajuns la perfuzii. Cântăreaţa şi-a anulat toate concertele

Vlăduţa Lupău a ajuns la perfuzii. Din cauza problemelor de sănătate, medicii i-au interzis vedetei să zboare cu avionul, astfel că aceasta a fost nevoită să-şi anuleze concertele pe care le avea în luna ianuarie în America.

Vlăduţă Lupău a ajuns la perfuzii

Cântăreaţa din Banat a anunţat pe reţelele de socializare că, din cauza problemelor de sănătate, este nevoită să anuleze spectacolele pe care le avea luna aceasta în America.

„Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat cântăreața pe pagina de Facebook a impresarului său.

Vedeta trebuia să cânte pentru românii din America pe 7 şi 16 ianuarie, însă starea precară de sănătate a reținut-o în țară.

Citeşte şi Vlăduţa Lupău, cel mai ruşinos moment din viaţă! Cum s-a făcut de râs la un super eveniment

Vlăduța Lupău a provocat scandalul anului! Fanii au desfiinţat-o: „Ce ţeapă ne-ai dat!”

Organizatorii și fanii cântăreţei au desfiinţat-o pe vedetă după ce aceasta a spus că este nevoită să își anuleze concertul de la Londra!

Românii care și-au cumpărat bilete din timp și așteptau cu nerăbdare o seară de distracție pe cinste au luat foc când au aflat că spectacolul a fost anulat.

Cântăreaţa a fost acuzată de neseriozitate, după ce a anunțat că va fi la Londra pe 18 decembrie și ulterior a spus că nu mai are cum să ajungă, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus din ultima vreme. Mai mult decât atât, vedeta a anulat concertul fix cu o zi înainte!

„Am luat această decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii. Sperăm să înțelegeți și dvs. gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății! Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris Vlăduța pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Vlăduţa Lupău, în braţele lui Neymar! Cum au fost surprinşi cei doi la meciul PSG – Leipzig FOTO


loading...
Partenerii noștri