Fiica lui Aurelian Preda și mama ei, declarații emoționante, la șase ani de moartea artistului: „Te am pe tine și nu o să fiu singură pe această lume”

Fiica lui Aurelian Preda și mama ei și-au făcut declarații emoționante. Cele două nu au fost foarte apropiate, Anamaria s-a înțeles mai bine cu tatăl ei, regretatul cântăreț de muzică populară.

22 mai 2023, 12:54
Fiica lui Aurelian Preda și mama ei, declarații emoționante, la șase ani de moartea artistului: „Te am pe tine și nu o să fiu singură pe această lume”
Fiica lui Aurelian Preda și mama ei, declarații emoționante

Fiica lui Aurelian Preda și mama ei, declarații emoționante. Recent, cele două au fost la emisiunea Exclsuiv VIP, unde și-au împărtășit dragostea. Mariela, mama Anamariei Preda, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale.

Citește și: Aurelian Preda, uitat de colegii de breaslă. Scene dezolante la mormântul regretatului artist. Anamaria Preda: „Nu am cum să mulţumesc nimănui”

Fiica lui Aurelian Preda și mama ei, declarații emoționante

Anamaria este o luptătoare. Chiar m-am emoționat acum, de data asta. E prima dată când eu apar pentru că până acum eu nu am apărut niciodată. Este o învingătoare și o fată foarte puternică. Ana era totul pentru Aurelian Preda. Era puterea lui, era viața lui, pot să spun asta. Era totul pentru el”, a declarat Mariela.

Ulterior, Cristi Brancu a întrebat-o pe Anamaria de câte ori se vede cu mama sa, având în vedere că femeia locuiește în afara granițelor. „Nu este în România. Până acum un an de zile ne vedeam destul de rar, doar când mergeam eu în vacanțe, o dată pe an, cam așa. De vreun an de zile trece mai des pe la mine și acum, dacă tot se apropie ziua mea de naștere în iunie, la sfârșitul lunii, mă gândesc că poate o să-mi facă o surpriză, totuși.

Eu chiar cred că o să plângă pentru eu în general nu prea îi fac declarații de dragoste mamei mele. Mamă, eu cu tine nu am avut o relația atât de legată cât timp eu am fost mică, însă iată că am reușit să recuperăm toată perioada asta în ultimii ani. Sunt foarte fericită că, deși tatăl meu nu mai este printre noi, te am pe tine și nu o să fiu singură pe această lume, așa cum foarte mulți au spus.

Așa cum foarte mulți au spus și au speculat că tu îți faci viața, că nu am o mamă, că nu am o familie, nu este adevărat! O am! Doar că tatăl meu a fost totul pentru mine, iar acum că el nu mai este, iată că tu i-ai luat locul și îți mulțumesc pentru tot și știi că te iubesc, că am început să plâng când pleci de pe la mine de acasă. Eu care nu prea făceam asta”, a spus Anamaria.

Ca răspuns, Mariela nu s-a putut abține și i-a spus fiicei sale că o iubește: „Te iubesc! Știi foarte bine, m-am emoționat. Și să știi că nu trebuie să ascultăm gura lumii pentru că e foarte ușor să judeci când nu cunoști o persoană și când nu cunoști povestea unei persoane. E foarte ușor să judecăm, din păcate”.