Fiica lui Constantin Codrescu, în război cu văduva actorului din cauza moștenirii: „O să atac testamentul”

Fiica lui Constantin Codrescu este în război cu văduva actorului din cauza moștenirii. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani, însă fiica adoptivă a acestuia este măcinată de gândul că nu a apucat nici măcar să-și ia rămas-bun de la părintele ei.

06 dec. 2022, 14:21
Fiica lui Constantin Codrescu, în război cu văduva actorului din cauza moștenirii: „O să atac testamentul”
Fiica lui Constantin Codrescu, în război cu văduva actorului

Fiica lui Constantin Codrescu, în război cu văduva actorului. Femeia e supărată pe soția tatălui ei, deoarece nu a chemat-o să fie la căpătâiul lui. A aflat de moartea tatălui ei, în urma unui apel telefonic, astfel că nu l-a mai prins în viață. De asemenea, actorul nu i-a lăsat nimic moștenire unicei sale fiice.

Citește și: Drama actorului Constantin Codrescu. Mama i-a otrăvit soţia: „O socotea unica vinovată a îndepărtării mele de familie”

Fiica lui Constantin Codrescu, în război cu văduva actorului

M-au sunat să-mi spună că a murit tata. Deci pentru mine a fost un șoc. De ce nu au putut să mă sune să-mi spună că tata a căzut la pat sau tata e un pic mai rău, deja nu se mai mișcă, nu se mai ridică. Din câte mi-a zis ea, o săptămână l-au întors, l-au răsucit în pat. Mă macină că nu am putut să vin și să îmi iau adio de la el și să-l văd în ultimele clipe.

Cred că o să atac testamentul. Mereu am fost atacată, pentru că tata nu mi-a lăsat nimic, aproape nimic. S-a supărat că am ieșit în presă, dar mie tata nu mi-a zis niciodată nimic de testament sau că îmi lasă, că îmi ia, că îmi achită sau că îmi ia numele. Niciodată nu mi-a spus lucrurile astea„, a declarat Anca, fiica actorului lui Constantin Codrescu, pentru Antena Stars.

Anca este uimită că tatăl ei nu i-a lăsat mai nimic, mai ales că actorul nu i-a dezvăluit niciodată că ar fi supărat pe ea, motiv pentru care se gândește să atace testamentul. „Eu nu am auzit așa ceva din gurița lui. El dacă avea ceva cu mine, mă suna și îmi spunea. M-a chemat în sufragerie, dar niciodată nu a deschis această temă, să îi aduc o cafea să vorbească cu mine. M-a întrebat ce fac acolo în Spania. Vreau să-ți spun că niciodată nu a atins această temă legată de moștenire.

I-a lăsat băiatului cel mare casa de la curte, ea (n.r. soția lui) o să rămână în apartament. Eu cunoscând așa cam ce avem de pe urma tatălui meu sau ce am avut împreună, fiindcă mă doare să spun lucrul ăsta”, a mai declarat Anca, fiica actorului Constantin Codrescu.