Fiica lui Cristi Chivu și fiul lui Ilie Dumitrescu joacă împreună în serialul Adela

Fiica fotbalistului Cristi Chivu, Anastasia în vârstă de 10 ani și Toto, 23 de ani, fiul legendarului Ilie Dumitrescu, vor fi parteneri pe micul ecran în serialul Adela.

10 nov. 2021, 19:23
Fiica lui Cristi Chivu și fiul lui Ilie Dumitrescu joacă împreună în serialul Adela

Fiica cea mică a fostului căpitan al Naţionalei de fotbal, Anastasia, în vârstă de 10 ani va juca alături de Toto Dumitrescu, nimeni altul decât fiul legendarului Ilie Dumitrescu în serialul Adela, difuzat în fiecare joi la 20:30, la Antena 1.

Cristi Chivu împlineşte 41 de ani. Adelina Chivu, mesaj emoţionant pentru soţul ei FOTO

Anastasia, fiica lui Cristi Chivu, va interpreta rolul Dianei, o fetiţă de 10 ani, născută la New York şi care își duce traiul în internat. Fiica lui Cristi Chivu își va face apariția în ultimele episoade din sezonul doi al serialului produs de Ruxandra Ion, oficialii trustului au confirmat că un al treilea sezon este deja în lucru.

„A venit special în România, însoţită de mama sa, Adelina Chivu, pentru a participa la filmările pentru acest proiect, unde va interpreta un rol-cheie”, spun reprezentanții Antena 1.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, tânărul Toto în vârstă de 23 de ani s-a alăturat recent echipei de actori din serialul Adela, unde interpretează rolul unui băiat de condiție precară.

Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Personajul lui Toto Dumitrescu este un adolescent pe nume Floppy, care a crescut la casa de copii.

„Este un rol care, personal, mă pune într-o oarecare dificultate deoarece nu mi-a lipsit acoperișul sau căldura părintească atât de mult cum i-au lipsit personajului meu.

Ca să pot ajunge să trăiesc mai profund ceea ce a trăit acest personaj, am dezvoltat ‘orfanul’ din mine prin empatia pe care am avut-o vorbind cu copiii orfani pe care i-am vizitat (în perioada sărbătorilor). În ceea ce privește proiectul în sine, sunt, în mod clar, entuziasmat, onorat și mișcat de faptul că fac parte dintr-un proiect de asemenea anvergură”, a declarat Toto Dumitrescu, potrivit wowbiz.

Fiul lui Ilie Dumitrescu nu se află la prima sa experiență actoricească, talentul său s-a făcut remarcat în filmul de lung metraj „Un pas în urma serafimilor” din 2018, unde a interpretat personajul Olah, rol pentru care a fost nominalizat la Cel mai bun actor în rol secundar la Premiile Gopo.