Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Toto Dumitrescu a fost prins la volan în timp ce se afla sub influenţa drogurilor. Tânărul este unul dintre modelele masculine cele mai apreciate din România.

10 sept. 2021, 20:37
Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 după ce, anul trecut, la începutul lunii septembrie, a fost prins de polițiștii Brigăzii Rutiere în timp ce conducea drogat. Toto Dumitrescu a încercat deja, printr-un artificiu avocățesc, să scape de acuzații, însă instanța i-a respins cererea, potrivit Gandul.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, anunța Poliției Capitalei la momentul respectiv.

Toto Dumitrescu cumpăra droguri chiar de la fratele său vitreg! Dezvăluiri-bombă din dosarul lui Sică Dumitrescu
La începutul lunii septembrie, Toto Dumitrescu a fost oprit de un filtru al Brigăzii de Poliție Rutieră la intersecția bulevardului Pache Protopopescu cu bulevardul Ferdinand. Pentru că șoferul avea un comportament pe care polițiștii l-au considerat suspect, au verificat, inițial, dacă tânărul a consumat alcool. Pentru că rezultatul a fost negativ, agenții i-au cerut sufle în DrugTest, iar fiul lui Ilie Dumitrescu a ieșit pozitiv la cocaină și cannabis.

Pe numele său adevărat Ilie Badea Dumitrescu, fiul fostului internațional a încercat, încă de la începutul procesului, să scape de acuzații, în sensul că, prin avocat, a reclamat o presupusă lipsă de legalitate a sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de către procurori.

Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, condamnat la 2 ani şi patru luni de închisoare
Potrivit portalului instanțelor de judecată, magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au respins excepția invocată de Toto Dumitrescu.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 8017/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 2 C.p., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe inculpatul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat”, au decis judecătorii.