Fiica lui Ioan Crișan, afaceristul asasinat cu bombă, rupe tăcerea: ”Așa nu se mai poate!”

Laura Crișan, fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă de acum 7 luni, a decis să facă declarații incredibile chiar în ziua de Crăciun.

26 dec. 2021, 15:50
Fiica lui Ioan Crișan, afaceristul asasinat cu bombă, rupe tăcerea: ”Așa nu se mai poate!”

Laura Crișan, fiica afaceristului Ioan Crișan, care a fost ucis în atentatul cu bombă de acum 7 luni, a vorbit pentru prima dată despre maniera defectuoasă în care a fost anchetată moartea tatălui ei.

Femeia susține că trebuie să-și angajeze un avocat, întrucât este revoltată de situația actuala. „Așa nu se mai poate”, a declarat mâhnită fiica afaceristului Ioan Crișan.

Detalii incredibile din ancheta asasinatului de la Arad. Amanta lui Ioan Crișan și un bărbat cu bluză albastră au urmărit totul de pe o bancă. S-a aflat ce bombă a folosit criminalul

Anchetatorii au descins la ferma afaceristului, unde au făcut cercetări și au solicitat documente. Autoritățile au făcut verificări și la puțul de apă termală situat în incinta fermei de pește. Anchetatorii ar fi avut indicii că acolo s-ar ascunde diverse lucruri.

Laura Crișan nu se afla acolo la acea oră, însă le-a permis anchetatorilor să intre și să facă verificările necesare.

Aceasta susține că a fost audiată o singură dată de la moartea tatălui său și că nu i s-a comunicat nicio informație despre anchetarea morții tatălui ei. Femeia susține că nu a primit măcar un telefon din partea Poliției în legătura cu desfășurarea anchetei, notează Antena 3.

Răsturnare de situaţie în cazul asasinatului de la Arad. Mașina afaceristului Ioan Crișan, care şi-a pierdut viaţa în explozie, adusă pentru expertiză la Bucureşti

Răsturnare de situaţie în cazul asasinatului de la Arad. Specialiștii din Capitală vor face o nouă expertiză a mașinii în laboratorul Institutului de Criminalistică. Până la acest moment oamenii legii nu au găsit nici măcar un suspect.

Afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase într-o zi ce ar fi trebuit să fie una obișnuită de sâmbătă, după ce și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu știm nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii care au pus la cale și care, mai apoi, au pus în practică teribilul atentat.

Care ar putea fi legătura dintre asasinarea afaceristului Ioan Crişan şi contrabanda cu ţigări

O nouă pistă luată în calcul de anchetatori este aceea că cel care ar fi pus la cale atacul în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan se afla la locul incidentului având în vedere că bomba trebuia declanșată la un moment dat.

Între timp, fiica și soția omului de afaceri au fost reaudiate. Totodată, umează sa fie audiat și fostul șofer al lui Crișan. Bărbatul a fost închis pentru trafic de droguri și eliberat în urmă cu două săptămâni. Se pare că în acest mod anchetatorii vor să afle mai multe despre traficul de droguri din zona de vest a țării, aceasta fiind, de asemenea, o posibilă pistă a anchetei.

Pe de altă parte, ieri a avut loc înmormântarea lui Ioan Crișan, după ce trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de la Institutul Național de Medicină Legală (INML), în cursul zilei de marți, 8 iunie.

Citeşte şi: Alertă falsă cu bombă la Arad. Un bărbat care a uitat o valiză lângă Palatul Copiilor a pus pe jar autorităţile
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a făcut declarații despre asasinatul de la Arad. Politicianul susține că în ciuda celor întâmplate România este o țară sigură.

„Reafirm ceea ce am spus (…) România este o ţară sigură. Am argumentat şi atunci şi repet: vorbim despre un incident, de o tragedie, care s-a petrecut în ultimii 30 de ani care a avut acastă finalitate. Au mai fost astfel de încercări, de tentative de omor, cu acest mod de operare care, din fericire, nu au fost duse la capăt. Când vorbim despre un incident care nu are legătură cu un lanţ de evenimente smilare, care nu ne duce la o ipoteză că ar urma, Doamne fereşte, şi altele, eu afirm cu toată responsabilitatea că România este o ţară sigură”, a mai adăugat Lucian Bode.