Fiica lui Ioniță, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu sarcina: „Am avut hemoragie mare”

Fiica lui Ioniță a ajuns de urgență la spital. Ramona de la Clejani a avut nevoie de ajutorul medicilor și s-a panicat foarte tare. Cântăreața anunța, de curând, că urmează să devină mămică, veste care i-a bucurat întreaga familie.

22 nov. 2022, 09:10
Fiica lui Ioniță, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu sarcina: „Am avut hemoragie mare”
Fiica lui Ioniță, de urgență la spital

Fiica lui Ioniță, de urgență la spital. După ce a susținut un eveniment tocmai la Londra, Ramona a avut febră, probleme cu respirația, dar și o hemoragie, fiind nevoită să stea mult pe perfuzii. Medicii i-au recomandat repaus total.

Fiica lui Ioniță, de urgență la spital

Ramona de la Clejani spune că nu poate să nu mai muncească, pentru că are multe angajamente pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Artista a aflat că are o sarcină toxică și tocmai din acest motiv are nevoie de liniște și relaxare.

Citește și: Ramona de la Clejani îşi scoate silicoanele pentru iubitul ei: „Nu e de acord ca eu să am implanturi”

Era să dau colțul în weekend… cel mai probabil din cauză că mi-a fost rău de la oboseală. Plus că nu sunt bine nici de la sarcină. Am fost în Anglia și am stat acolo de joi și până ieri (n.r – duminică).

Am avut treabă în continuu unde am depus foarte mult efort, ceea ce mi-a dăunat. Am avut febră mare, nu aveam aer, plus că pe lângă asta am avut și o hemoragie gravă. Doctorii de acolo mi-au făcut cinci perfuzii în câteva ore. Mi-au băgat în venă calciu să îmi oprească hemoragia. Hemoragia s-a declanșat probabil de la frigul de acolo plus că am stat mult și în picioare.

Medicii de acolo mi-am zis că sunt obosită iar sarcina este foarte toxică și nu am voie să fac nimic, dar eu nu pot să le respect indicațiile pentru că nu am cum să stau. Am nevoie de bani să îmi cresc copiii. Chiar dacă mi-a fost foarte rău și am avut o hemoragie, așa am cântat sâmbătă. Nu am avut ce face. Munca este muncă și contractele trebuiesc onorate”, a declarat Ramona Manole, potrivit Click.