Ramona de la Clejani îşi scoate silicoanele pentru iubitul ei: „Nu e de acord ca eu să am implanturi”

Ramona de la Clejani îşi scoate silicoanele pentru iubitul ei. Fiica cea mare a lui Ioniţă de la Clejani trăieşte o poveste de dragoste cu Ady Paris, căruia îi va dărui şi un copil. Cântăreaţa spune că partenerul ei nu e de acord cu implanturile sale mamare.

03 nov. 2022, 23:16
Ramona de la Clejani îşi scoate silicoanele pentru iubitul ei: „Nu e de acord ca eu să am implanturi”
Ramona de la Clejani îşi scoate silicoanele pentru iubitul ei

Ramona de la Clejani îşi scoate silicoanele pentru iubitul ei. Mamă a trei fetițe, artista și-a făcut recent operație de rinoplastie, iar în trecut și-a pus implanturi mamare, la care acum este gata să renunțe. Actualul ei partener i-a cerut în mod expres să renunțe la silicoane, spunând că o place simplă.

Citeşte şi: Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy. Gestul făcut pentru fratele ei vitreg: „Din iubire pentru tatăl meu”

Ramona de la Clejani îşi scoate silicoanele pentru iubitul ei

”Soțul meu spune că nu e de acord ca eu să am implanturi, pentru că mă vrea așa cum spune el, simplă, nu este de acord cu silicoanele, el spune plastic, nici nu spune silicoane, așa că trebuie să îmi scot implanturile, el spune că nu am nevoie de silicoane. Evident că eu știu că e o criză de gelozie și încă sunt foarte confuză.Eu mi-am dorit atât de mult și am suferit atât de mult pentru această operație, de implant mamar. Dar dacă el își va dori cu adevărat asta și va merita, cu siguranță voi face și pasul ăsta, pentru că fericirea nu stă în implanturi, e vorba despre cum ne înțelegem noi, în familia noastră

”, a spus Ramona de la Clejani, pentru Spynews.ro.

Ramona este gravidă şi va deveni mamă a treia oară. Recent, a anunţat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de colegul său de breaslă, Ady Paris. Tânăra își dorește să nască un băiat, iar iubitul ei vrea o fetiţă. Orice va fi, cei doi se vor bucura din plin şi abia aşteaptă să facă cunoştinţă cu noul membru al familiei. Bruneta este abia la început cu sarcina şi are încredere că totul va decurge foarte bine.

Vrei să îți dau o veste? Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu.

Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam încontinuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă.

Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară”, a declarat Ramona de la Clejani.