Ioniţă de la Clejani va deveni bunic. Anunţul a fost făcut chiar de fiica lui: „Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță”

Ioniţă de la Clejani va deveni bunic. Ramona, fiica cea mare a artistului, pe care o are dintr-o altă relaţie, este gravidă şi va deveni mamă a treia oară. Recent, a anunţat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de colegul său de breaslă, Ady Paris.

02 nov. 2022, 18:40
Ioniţă de la Clejani va deveni bunic. Anunţul a fost făcut chiar de fiica lui: „Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță”
Ioniţă de la Clejani va deveni bunic

Ioniţă de la Clejani va deveni bunic. Ramona își dorește să nască un băiat, iar iubitul ei vrea o fetiţă. Orice va fi, cei doi se vor bucura din plin şi abia aşteaptă să facă cunoştinţă cu noul membru al familiei. Bruneta este abia la început cu sarcina şi are încredere că totul va decurge foarte bine.

Citeşte şi: Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy. Gestul făcut pentru fratele ei vitreg: „Din iubire pentru tatăl meu”

Ioniţă de la Clejani va deveni bunic

Vrei să îți dau o veste? Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu.

Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam încontinuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă.

Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară”, a declarat Ramona de la Clejani, pentru Click.ro.

Ramona mai susține că are mari emoții și că încă nu îi vine să creadă că este însărcinată. De asemenea, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani susține că merge la psiholog pentru a-și rezolva anumite traume prin care a trecut.

Parcă vorbesc din povești, nu îmi vine să cred că vorbesc despre mine. Pe bune, am emoții! Dacă îți dorești doar lucruri frumoase de la viață ți se întâmplă. În prezent fac terapie pentru a trece peste toate greutățile din trecutul meu.

Eu am foarte multe traume care nu îmi dau voie să fac multe lucruri. Trăiesc altă viață acum. 28 de ani am plâns încontinuu. Acum, viața mea s-a schimbat radical. Am tot ce mi-am dorit. Aproape trei decenii am fost doar tristă. Eu am pornit în viață de la zero cu totul: am crescut fără tată, fără visuri și fără bucurii. De opt ani lupt singură. Am luptat să clădesc un drum la care doar visam și am reușit prin muncă și prin caracterul meu frumos. Unde am mers am lăsat loc de bună-ziua și așa am evoluat”, a mai mărturisit femeia.