Fiica lui Irinel Columbeanu, într-un avion privat. Cum a reacţionat fostul milionar

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu s-a pozat într-un avion privat. Recent, Monica Gabor a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini cu ea şi Irina. Foarte zâmbitoare, cele două au sute de like-uri, însă nici comentariile de apreciere nu au lipsit.

21 dec. 2021, 13:58
Fiica lui Irinel Columbeanu, într-un avion privat. Cum a reacţionat fostul milionar
Fiica lui Irinel Columbeanu, într-un avion privat, alături de Monica Gabor

Fiica lui Irinel Columbeanu, într-un avion privat. Irina nu mai locuieşte de ceva timp cu tatăl ei, în România, acum stă în America, cu Monica Gabor, acolo unde şi studiază.

Citeşte şi: Anna Lesko, momente traumatizante la despărţirea de Irinel Columbeanu. A fost umilită: „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”

Fiica lui Irinel Columbeanu, într-un avion privat

Vedeta a împărtăşit cu fanii câteva imagini, în care apare cu fiica ei, într-un avion privat. Cele două poartă ţinute asemănătoare, destul de sexy şi aranjate.  „Mereu vei fi miracolul care mi-a completat viaţa„, a scris Monica Gabor pe pagina sa de Instagram.

Cele două au primit o mulţime de aprecieri și comentarii din partea urmăritorilor. Bineînţeles, nici Irinel Columbeanu nu a ratat această ocazie și i-a comentat fostei sale soții la una dintre postări.

Irinel Columbeanu a scris cartea vieții sale

Irinel Columbeanu a scris cartea vieții sale. Fostul milionar de la Izvorani vine cu secrete incendiare despre relațiile pe care le-a avut!

Chiar dacă viața lui Columbeanu a luat o întorsătură în ultima vreme, iar bogăția nu a mai fost prezentă ca înainte, iar acesta a ajuns să trăiască cu chirie și să conducă o mașină la mâna a doua, fostul soț al Monicăi Gabor e hotărât să dea un nou restart odată cu lansarea volumului.

Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstrez o atitudine decentă față de aceste persoanje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare. Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții’, a spus Irinel Columbeanu, la Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu a avut mai multe relații tumultoase care au fost subiecte de discuții ani de-a rândul. A fost împreună cu celabra creatoare de modă Romanița Iovan, pe vreme când erau amândoi la început de drum. Cei doi încă păstrează o relație de prietenie, în ciuda faptului că s-au despărțit acum 20 de ani. (Citeşte AICI mai multe detalii)