Fiica lui Johnny Depp, vedeta prezentării colecţiei haute-couture 2017 Chanel

Grand Palais din Paris s-a umplut de oglinzi pentru prezentarea colecției de modă haute-couture primăvara-vară 2017 a casei Chanel, unde tonurile pastelate și cele metalizate au luat cu asalt podiumul pe care a strălucit principala invitată, actrița Lily-Rose Depp, relatează EFE.

25 ian. 2017, 12:10
Fiica lui Johnny Depp, vedeta prezentării colecţiei haute-couture 2017 Chanel

Împărțită în trei stiluri, colecția a început cu top-modelul Arizona Muse care a dat startul unei linii de deux-pieces-uri din tweed inspirate din anii 1960. Sacourile au fost ajustate pe corp și umerii drepți, în timp ce talia a fost marcată de curele în tonuri pastelate.

Pentru a culmina acest ‘look’, bluzele de mătase au fluturat liber sub sacouri, iar fustele au fost ușor evazate și lungi până aproape de genunchi.

Colecția s-a remarcat prin varietatea de nuanțe pastelate, în special verde și alb, în timp ce rochiile scurte și satinate au avut o alură romantică sau copilărească.

Au defilat însă și rochii lungi presărate cu strasuri sau paiete, sau ornate cu pene în partea de jos, în nuanțe aurii, care au încheiat o seară cu reminiscențe a anilor ’20 și care nu vor întârzia să-și facă apariția pe covorul roșu al marilor gale.

Ca accesorii, Chanel a optat pentru poșeta stil salon în nuanțe argintii, cu efect oglindă.

Lily-Rose Depp, fiica celebrului actor Johnny Depp și a cântăreței Vanessa Paradis, care a fost prezentă printre invitați, a încheiat parada cu o rochie de mireasă roz pastel cu trenă, încărcată de volane și cu mult volum.

Tânăra actriță, imagine a firmei Chanel din 2016, și-a făcut din nou apariția pe podium pentru a saluta publicul în compania directorului de creație al casei, Karl Lagerfeld, care o consideră pe Lily-Rose muza sa.

Decorația sălii a fost inspirată de istoricul butic Chanel, situat la nr 31 de pe strada Cambon, unde creatoarea de modă Gabrielle Chanel urmărea prezentările din capul scărilor cu ajutorul oglinzilor pe care ceruse să fie instalate de-a lungul pereților.

Printre invitații casei Chanel, prieteni și fideli ai lui Lagerfeld, s-au remarcat Ines de la Fressange, Caroline de Maigret, cântărețul sud-coreean G-Dragon, sau actrițele Alma Jodorowsky și Olga Kurylenko.

Citeşte şi Fiica lui Johnny Depp, semne obscene pe stradă