Fiica lui Jorge își urmărește tatăl la Survivor All Stars. Alina Laufer: „E alături de el în fiecare seară și îi ține pumnii”

Fiica lui Jorge îl urmărește la Survivor All Stars. Artistul este încă în competiție, după ce sezonul trecut a părăsit concursul destul de repede, pentru că s-a accidentat grav la un genunchi. O schimbare neașteptată a avut loc pentru el, a trecut din echipa Faimoșilor la Războinici.

27 feb. 2024, 14:50
Fiica lui Jorge își urmărește tatăl la Survivor All Stars. Alina Laufer: „E alături de el în fiecare seară și îi ține pumnii”
Fiica lui Jorge îl urmărește la Survivor All Stars

Fiica lui Jorge îl urmărește la Survivor All Stars. Soția lui, Ramona Prodea, și copiii lor, inclusiv Karina, fiica lui din căsnicia cu Alina Laufer, îi sunt alături în fiecare seară, în fața micului ecran. Alina Laufer spune că micuța suferă de fiecare dată când tatăl ei are vreo neplăcere în competiția din Republica Dominicană.

Citește și: Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea. Replici acide după schimbarea de la Survivor All Stars: „Când vine salariul și tu stai la gard, nu înseamnă că ți-ai câștigat locul”

Fiica lui Jorge îl urmărește la Survivor All Stars

Karina este cea care îl urmărește pe George la Survivor, e alături de el în fiecare seară și îi ține pumnii, suferă alături de el, eu mai puțin pentru că la ora aia culc gemenii și atunci este puțin peste mână, însă mă pune la curent în fiecare seară după ce culc copiii, îmi spune mereu ce s-a întâmplat!”, a spus Alina Laufer, pentru Ciao.ro.

Karina locuiește în București, alături de mama ei, Alina Laufer, și de Ilan Laufer. După divorțul de Jorge, Alina Laufer a plecat o perioadă în Statele Unite ale Americii, iar cântărețul și-a văzut mai rar fetița, însă au vorbit în fiecare zi pe video.

Karina este la o școală privată unde se învață după programa școlară americană – are proiecte, face tot felul de cursuri, se dezvoltă, învață tot felul de lucruri folositoare. La 13 ani, încă nu știe exact ce își dorește să facă, însă ar cocheta cu Medicina sau estetician”, a declarat artistul în 2022.