Liviu Vârciu își vinde apartamentul de 250.000 de euro. De ce a luat această decizie: „E zonă bună, nu te joci”

Liviu Vârciu a luat o decizie radicală în viața sa. Vedeta a dezvăluit că vrea să-și vândă apartamentul de la Brașov cu suma de 250.000 de euro.

21 oct. 2023, 13:36
Liviu Vârciu își vinde apartamentul de 250.000 de euro. De ce a luat această decizie: „E zonă bună, nu te joci”
Liviu Vârciu vinde un apartament de 250.000 de euro

Liviu Vârciu nu a stat deloc pe gânduri și a luat o decizie radicală. Acesta este producătorul filmului zăpadă, Ceai și Dragoste, iar acum ar vrea să scoată partea a doua, dar va trebui să strângă o sumă colosală de bani.

Vedeta a dezvăluit că pentru primul său film a vândut un apartament al iubitei lui, Anda Călin, iar acum vrea să facă același lucru. Liviu Vârciu are un apartament în Poiana Brașov, iar locuința este estimată la prețul de 250.000 de euro.

Citește și: Jorge dă de pământ cu Andreea Bălan și Liviu Vârciu! Declarațiile artistului aruncă în aer showbiz-ul românesc. ”Au cele mai proaste voci”

„E mai greu cu nimic, dar l-am vândut la primul la Zăpadă, Ceai și Dragoste, acum nu mai pot să-l dau și pe al doilea. Lăsând gluma la o parte am vândut un apartament, apartamentul doamnei mele.

Mai avem unul, o să-l vindem și pe ăla. Am un apartament la Brașov și e de vânzare. Are 3 camere. Este al nostru. În Poiana Brașov, lângă pârtie, e zonă bună, nu te joci. 250.000 de euro. Dacă strâng în jur de 500.000 – 600.000 de euro sunt convins că voi face un film cum nu s-a văzut”, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate, la Xtra Night Show.

Citește și: Liviu Vârciu a ajuns la sapă de lemn! Artistul a fost nevoit să vândă apartamentul de 100.000 de euro: „Am terminat cu toate proprietățile”

Acesta a mărturisit că este un tată mândru și are trei copii care îi oferă zilnic motive de fericire. Prezentatorul a dezvăluit că fiica lui cea mare, Carmina, se întreține singură, iar el plătește doar cheltuielile pentru apartamentul  din București pe care i l-a cumpărat pentru a putea studia în Capitală.

„E o bucurie. Matei a început să vorbească și nu-i mai tace gura, seamănă cu maica-sa. Anastasia este la școală, este clasa întâi și sunt tare mândru. Carmina este bine, muncește, dacă poți să numești muncă asta pe Tik-Tok.

Am încredere în copilul meu și sper că va fi bine. Atâta timp cât nu îmi mai cere mie lună de lună înseamnă că ceva bani face. Îi plătesc toate cheltuielile la apartament, ea trebuie să facă bani ca să facă papa. Să bage în gură. Mănâncă, doarme, atât trebuie să facă ea”, a mai declarat Liviu Vârciu.