Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin: „Noi asta facem ca să supraviețuim”

Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, chiar dacă începutul relației a fost destul de controversat. Până la urmă, cei doi au decis să formeze o familie, iar astăzi se bucură de doi copii frumoși, o fetiță și un băiețel.

23 oct. 2023, 10:30
Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin: „Noi asta facem ca să supraviețuim”
Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin

Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin, cu care se iubește de șapte ani. Actorul mărturisește că ei nu se ascund în spatele unor măști și încearcă să trateze totul cu umor și ironie. Ocupat mai tot timpul cu filmările, vedeta încearcă pe cât posibil să acorde timp de calitate și familiei lui.

Citește și: Liviu Vârciu își vinde apartamentul de 250.000 de euro. De ce a luat această decizie: „E zonă bună, nu te joci”

Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin

De la ea am învățat să fiu ironic. Noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după 7 ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă.

S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe Youtube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul, să nu joci un rol că s-ar putea să-l joci prost.

Eu înțeleg, îmi reproșează. Cred că orice femeie ar reproșa, dar sunt plecat tot pentru ei, nu pentru mine. Sunt la filmări pentru că suntem mulți, avem o casă mare, trăim bine și cât pot să fiu la filmări, o să fiu. Termin filmările pe la 7 și stau cu ai mei. În weekend o iau cu mine, lăsăm copiii la mama și merge cu mine la evenimente. Încă nu am ajuns în stadiul de reproș”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.