Fiica lui Liviu Vârciu, despre cel care i-a furat inima: ”Este o poveste foarte lungă, dar și foarte frumosă”

Cu toata că Liviu Vârciu este foarte cunoscut și are mulți fani, nu aceelași lucru se poate spune și despre fata lui, Carmina. Aceasta preferă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

20 oct. 2022, 08:35
Fiica lui Liviu Vârciu, despre cel care i-a furat inima: ”Este o poveste foarte lungă, dar și foarte frumosă”

Cu toata că Liviu Vârciu este foarte cunoscut și are mulți fani, nu aceelași lucru se poate spune și despre fata lui, Carmina. Au trecut acele momente în care Carmina era doar o fetiță,  acum a devenit o adolescentă în toată regula. Cu toate acestea, ea preferă discreția, mai ales în ceea ce privește viața personală. Puțini știu că aceasta este într-o relație și este foarte fericită alături de iubitul ei,

Ce spune despre Carmina despre povestea ei de dragoste

Carmina Vârciu este foarte frumoasă, iar băieții roiesc în jurul ei. Cu toate că este curtată, inima adolescentei aparține unui singur bărbat. Fiica cântărețului este într-o relație de trei ani.

”Am încercat cât am putut să țin această parte a vieții mele privată, având în vedere că în propria mea opinie, așa e cel mai sănătos și asta am să încerc să fac în continuare. Este o poveste foarte lungă, dar și foarte frumoasă. Ne cunoaștem de 8 ani, și ne-am regăsit de 3”, a explicat fiica lui Liviu Vârciu pentru spynews.ro.

Așa cum era de așteptat sunt și persoane care comentează despre relația ei, însă acest lucru pare să nu o deranjeze deloc pe Carmina, ba mai mult nici nu o intereseaza ce comentează cei din jur.

Citește și: „Fiica lui Liviu Vârciu şi-a mai făcut un tatuaj: „Am ales zona asta pentru că mi s-a părut mai interesantă”

”Sunt fericită, pentru că am norocul să fiu înconjurată de cei mai frumoși oameni și să fiu binecuvântată în ceea ce privește relația cu mama. Suntem foarte bine, fericiți. Mie nu mi-a păsat și nici nu o sa îmi pese niciodată părerile lumii”, a mai adăugat adolescenta.

Liviu Vârciu, tatăl Carminei, are o relație foarte apropiată cu aceasta, ba mai mult o susține la fiecare pas. Cu toate că are doi copii cu Anda Călin, acesta nu o neglijează pe Carmina. Deși oficial  nu locuiește cu fiica lui cea mare, încearcă să facă tot posibilul ca acesteia să nu îi lipsească nimic.

Citește și: Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată. Cum a fost fotografiată Carmina: „Bună de măritat”