Fiica lui Liviu Vârciu şi-a mai făcut un tatuaj: „Am ales zona asta pentru că mi s-a părut mai interesantă”

Fiica lui Liviu Vârciu şi-a mai făcut un tatuaj. Carmen locuieşte acum în Bucureşti, unde face şi şcoala şi se pare că îi calcă pe urmele tatălui său, era extrem de activă pe reţelele de socializare, unde are şi o comunitate frumoasă.

16 oct. 2022, 14:45
Fiica lui Liviu Vârciu şi-a mai făcut un tatuaj: „Am ales zona asta pentru că mi s-a părut mai interesantă”
Fiica lui Liviu Vârciu şi-a mai făcut un tatuaj

Fiica lui Liviu Vârciu şi-a mai făcut un tatuaj. Pentru că este majoră şi ia decizii singură, Carmina a hotărât să facă un lucru pe care şi-l dorea de ceva vreme şi anume să-şi tatueze un fluturaş.

Citeşte şi: Liviu Vârciu a rămas perplex când a văzut factura la gaz. Cântărețul a început să facă economii

Fiica lui Liviu Vârciu şi-a mai făcut un tatuaj

Ei bine, tânăra a împărtăşit această veste şi cu urmăritorii ei, arătându-se extrem de încântată de ceea ce a ieşit. Nu este primul tatuaj pe care tânăra îl are, însă de acesta este complet îndrăgostită.

Carmina a ales să își tatueze un fluturaș chiar pe mână. ”De mult mi-am dorit un tatuaj cu un fluturaș și acesta este modelul pe care eu mi l-am dorit de ceva timp și a ieșir exact, dar exact așa cum mi l-am imaginat. Îl ador. Am ales zona asta pentru că mi s-a părut mie mai interesantă și am vrut tot timpul să-l văd”, a spus Carmina Vârciu pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu, apel disperat pe Internet

Recent, actorul a făcut mai multe story-uri, în care îi roagă pe prietenii virtuali, mai exact pe vecinii lui din cartier, să îi înapoieze camera de filmat pe care a pierdut-o în timp ce se îndrepta spre casă.

Artistul spune că are nişte filmările realizate recent cu Mihai Leu şi are nevoie de ele, în special. Liviu Vârciu promite să cinstească persoana care îi va înapoia bunul pierdut. „Dragi prieteni și vecini din Greenfield, știu că erați cu mașina în spatele meu când am pierdut această cameră. Aveam una aici și mi-a căzut, am pierdut-o chiar la intrarea în cartier, în pădure. Ai găsit-o? Felicitări! E camera ta, ți-o fac cadou, doar că am nevoie de card, că am niște filmări cu Mihai Leu. Am făcut o emisiune și am toate filmările pe ea. 

Adu-mi camera și te cinstesc regește. Vă rog eu frumos, fiți oameni și aduceți camera! Fii mă om! Ți-o cumpăr eu nouă, adu-mi filmările, te rog!”, este mesajul transmis de Liviu Vârciu pe reţelele de socializare.