Fiica lui Liviu Vârciu se afla în Istanbul în ziua cutremurului. Ce sperietură au trăit artistul şi iubita sa, Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin au trăit șocul vieții lor! Fiica lor, Anastasia, se afla în Istanbul la bunica ei, în momentul când Turcia a fost ruinată de un cutremur puternic, cu o magnitudine de 7,8 pe scara Richter.

10 feb. 2023, 09:03
Fiica lui Liviu Vârciu se afla în Istanbul în ziua cutremurului. Ce sperietură au trăit artistul şi iubita sa, Anda Călin

Anda Călin și Liviu Vârciu merg destul de des în Turcia să o viziteze pe mama fostului model, care locuiește în Istanbul. Fiica lor a plecat cu câteva zile în urmă, iar cei doi părinți au intrat în panică după ce au aflat că Turcia a fost distrusă de un cutremur puternic.

Șocul trăit de Anda Călin: „Mama stă în Istanbul, iar acolo nu s-a resimțit”

Mama Anastasiei, Anda Călin, a mărturisit că era la aeroport, în drum spre mama ei, când a aflat de tragedia produsă în mai multe orașe din Turcia.

Citește și Ce spune Liviu Vârciu despre Anda Călin, după cinci ani de relație: „Nu mă mai înțeleg cu ea”

„Mama stă în Istanbul, iar acolo nu s-a resimțit. Nu știam ce s-a întâmplat, în acel moment mă aflam în aeroport, în drum spre mama, ca să iau fata acasă. Ei îi place acolo, și nouă la fel și mergem în Turcia când timpul ne permite”, a spus partenera lui Liviu Vârciu pentru Playtech.ro.

Cei doi părinți, mândri de fiica lor

Fiica vedetei a spus că nu este atașată de Turcia, însă obișnuiește să meargă acolo pentru bunica ei și pentru că învață la o școală privată. Anastasia are alături doi părinți care îi sunt alături și sunt mândri de ea.

Citește și Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o acceptă pe Anda Călin: „Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă”

„Suntem foarte mândri de ea. E anul întâi, merge la o școală turcească privată. Este la un preț mai accesibil, față de ce există la noi în zonă, dacă nu chiar cel mai scăzut. Dar sunt foarte mulțumită, acum a învățat să citească și mă uimește în fiecare zi. ‘Mama’ și ‘tata’ știe să scrie de la 3 ani. Școala este în engleză, dar are și ore de turcă. Mama stă în Istanbul, deci e la fix pentru când va merge în vacanță”, a mai adăugat Anda Călin.