Liviu Vârciu, mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Dragilor, aveţi grijă! Nu se poate aşa ceva!” Incredibil ce a păţit vedeta

Liviu Vârciu a ajuns cu căţelul la spital, din cauza căpuşelor. Vedeta trage un semnal de alarmă şi îi sfătuieşte pe prietenii săi virtuali să aibă grijă pe unde îşi plimbă animalele de companie în această perioadă.

27 mai 2022, 12:26
Liviu Vârciu, mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Dragilor, aveţi grijă! Nu se poate aşa ceva!” Incredibil ce a păţit vedeta
Liviu Vârciu, mesajul care i-a îngrijorat pe fani

Liviu Vârciu, mesajul care i-a îngrijorat pe fani. Prezentatorul Tv a povestit pe reţelele sociale că a ajuns cu animalul de companie la spital din cauza căpuşelor.

Liviu Vârciu: „Dragilor, aveţi grijă cu căpuşele!”

Citeşte şi Liviu Vârciu, dialog incendiar cu Dorian Popa. „Te-am băgat în televiziune, băi, animalule!” VIDEO

Prezentatorul tv le-a povestit prietenilor virtuali că, deşi câinele său a făcut tratament anti-căpuşe, acesta tot a fost infectat.

„Dragilor aveți grijă cu căpușele. Deci nu se poate așa ceva. Nu se poate. Sa va explic. Am venit cu catelul meu la o clinică, se simtea rau azi. (…) Eu i-am pus in fiecare luna totul pentru a tine departe capusele. Aveti grija cu cateii in luna asta. Nu pot sa cred. Eu am patit-o cu toti. Deci am un calendar ca sa nu uit. Le pun mereu și am mereu grija. Sa vedeti ce le fac. (…) Mi-a dat vestea aia proasta. (…)”, a povestit prezentatorul tv pe Instagram.

Acesta speră din suflet ca patrupedul său să își revină și să nu se întâmple ceva rău.

Prezentantorul tv şi iubita sa, Anda Călin, au împreună doi copii, o fată și un băiat.

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte. Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată! Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Vârciu.

Vârciu, panicat de război. Mesajul transmis de prezentator: „Urăsc ceea ce se întâmplă”

Citeşte şi Liviu Vârciu a aflat în sfârșit care este boala misterioasă ce l-a doborât la pat. Suferă încă din copilărie: „S-a întâmplat pe când aveam 12 ani. Am leșinat pe scaun”

De când Rusia a invadat Ucraina, tot mai multe vedete au sărit în ajutorul refugiaților ucraineni și toată lumea vorbește despre situația actuală. Vârciu i-a sfătuit pe fanii săi să se bucure de viață și să lase în urmă toate problemele, că nu se știe niciodată când vine o asemenea catastrofă peste noi.

„Bă, nu e normal ce se întâmplă. Nu e normal să fie unu nebun și să mă țină în stresul ăsta. Acum vă dați seama că noi chiar nu aveam nicio problemă și că eram fericiti.

Acum, când bate războiul la ușă, realizăm ce viață frumoasă aveam noi, de fapt. Urăsc ceea ce se întâmplă. Hai să fim optimiști, o să fie bine!” este mesajul transmis de prezentatorul tv.