Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani. Cum arată şi cu ce se ocupă Karina Maisha

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, a ajuns la vârsta majoratului. Realizatorul tv este o persoană discretă, care îşi ţine familia departe de ochii curioşilor. De ziua fiicei sale, însă, jurnalistul a publicat două poze superbe în care apare alături de frumoasa lui fiică.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 08:45
Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani. Cum arată şi cu ce se ocupă Karina Maisha

Karina Maisha este pasionată de muzică și fotografie și are câteva melodii urcate pe platforma YouTube. Are chiar şi un videoclip, pe care l-a lansat în colaborare cu cea mai bună prietenă a ei, la vârsta de 12 ani. Este vorba despre melodia  „Voi aștepta”, o piesă destinată copiilor de vârsta ei, care a fost foarte apreciată la momentul apariției. 

În 2016, Karina a filmat un videoclip la Poiana Brasov, interpretând piesa „Somewhere only we know’, a trupei Keane. Succesul nu s-a lăsat așteptat, fiica lui Mihai Gâdea fiind lăudată pentru interpretarea plină de sensibilitate. Au urmat, apoi, încă două coveruri – „Ordinary world’ și ‘Somewhere only we know’.

Fiica realizatorului tv îi seamănă mult mamei sale. Karina a absolvit, în acest an, liceul Cervantes, din Bucureşti. 

Prenumele sale sunt, de asemenea, „exotice”, iar tatăl ei a explicat că nu au fost alese la întâmplare. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african.

Despre partenera de viață a jurnalistului se știe că s-a născut pe 19 august 1981, în Timișoara. Este fiica unui pastor adventist și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în anul 2004. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. Sotia lui Gadea este de profesie sociolog dar și femeie de afaceri. Este pasionată de sport, practică triatlonul și deține o grădiniță cu program afterschool.