Fiica lui Mihai Stoica, euforică în club. FOTO

Fiica lui Meme Stoica a dat un spectacol in toata regula, in aceasta seara, in public. A iesit dintr-un club in stare euforica, iar ce a urmat a nu le-a placut trecatorilor.

RomaniaTV.net
03 mai 2015, 17:56

Mihai Stoica, incarcerat in Penitenciarul Jilava unde isi ispaseste pedeapsa, condamnat fiind in „Dosarul Transferurilor”, va suferi un adevarat soc cand va vedea in ce hal l-a putut face de rusine, in aceasta seara, fiica lui. Teodora Stoica a plecat la mare, in mini-vacanta de 1 Mai, alaturi de o gasca de prieteni. Nu a vrut sa rateze distractia din Mamaia si a „intrat direct in paine”, cand a dat cu nasul de briza marii si de… alte arome…

Desi soarele era inca sus, pe cer, si se pregatea tacticos sa apuna, Memelusa, aflata intr-un club de fite de pe plaja s-a pus pe bautura. Probabil, fara antrenament fiind, ori facand abuz de tarie, alcoolul s-a urcat destul de repede la cap si i-a dat la temelie in timp record tinerei. Cert este ca Teodora a fost scoasa pe brate, din club, de doi amici de-ai ei, iar paparazzii WOWbiz.ro au surprins imagini in exclusivitate. 

Mai multe imagini pe WOWbiz.ro