Fiica lui Mircea Geoană, apariție incendiară la petrecerea burlăcițelor. Când urmează să facă pasul cel mare

Ana Geoană a început anul în forță! Fiica lui Mircea Geoană a organizat o petrecere a burlăcițelor incendiară la care au participat foarte multe prietene atât din țară, cât și din străinătate.

30 ian. 2023, 16:37

Fiica lui Mircea Geoană, apariție incendiară la petrecerea burlăcițelor. Ana Geoană urmează ca în vara acestui an să facă pasul cel mare alături de alesul inimii sale.

Citește și Cum și-a cunoscut Mircea Geoană soția. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani: „Eram adunat de pe drumuri, și acum râde de mine”

Fiica lui Mircea Geoană, apariție incendiară la petrecerea burlăcițelor

În cinstea acestui eveniment, fiica secretarului general adjunct al NATO a dat o petrecere a burlăcițelor la care au participat toate prietenele sale.

Ana Geoană a avut o apariție incendiară la petrecerea sa. Tânăra a ales să poarte un costum alb pe care l-a accesorizat cu un voal de mireasă.

Marele eveniment va avea loc pe 27 august 2023, la Veneția, iar de pregătiri se va ocupa familia mirelui. Asta pentru că de petrecerea de logodnă s-a ocupat familia Geoană. Aceasta a avut loc în vara anului trecut la Palatul Mogoșoaia, iar invitații s-au bucurat de tradițiile și bucatele românești.

„Sunt mândră să arăt familiei lui Garrett și prietenilor noștri din toată lumea frumusețea țării noastre. Vom reveni în fiecare an. Am vrut să arătam istoria, cultura și tradițiile românești”, a declarat Ana pentru FANATIK.

În urmă cu ceva timp, Garrett Cayton a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil de România, pe care o consideră țara lui.

„De astăzi, România este si țara mea. Vreau sa o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a spus și Garrett Cayton.

În acesta an, Ana Geoană și Garrett Cayton vor avea o nuntă cu specific americat în care invitații vor putea achiziționa diverse obiecte dintr-o listă creată de cei doi miri.

Familia Geoană este extrem de emoționantă și abia așteaptă marele eveniment deoarece s-a declarat foarte  încântată de alegerea pe care a făcut-o fiica lor.

Fiica lui Mircea Geoană și logodnicul său Garrett s-au cunoscut pe vremea când erau studenți. La vremea respectivă, amândoi făceau parte  din același grup extins de prieteni. În primii trei ani de facultate, cei doi au fost prieteni, însă, în vara dintre anul trei și anul patru, când ea era plecată pentru un stagiu în Los Angeles și el era în New York, Garrett a mers pentru câteva zile în California și de atunci a început marea poveste de dragoste.

 

Citește și Mircea Geoană, posibil candidat din partea PSD, la prezidențialele din 2024. Vasile Dîncu: „Are multe calități”