Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit pe 1 martie. Primele imagini: „I-am spus DA bărbatului visurilor mele”

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit pe 1 martie. Ana a avut parte de o surpriză extraodinară în prima zi de primăvară şi anume, iubitul ei, Garrett, a cerut-o de soţie. Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar răspunsul a fost unul afirmativ.

02 mart. 2022, 15:18
Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit pe 1 martie. Primele imagini: „I-am spus DA bărbatului visurilor mele”
Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit pe 1 martie

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit pe 1 martie. Ana a acceptat fără să stea pe gânduri să se mărite cu bărbatul pe care îl iubește, Garrett, un tânăr american alături de care locuiește în Los Angeles.

Citeşte şi: Mircea Geoană, după discuția cu premierul Ucrainei: Situaţia este extrem de gravă. Federaţia Rusă atacă pe toate fronturile şi pune în pericol viaţa a milioane de civili

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit pe 1 martie

Vestea a bucurat întreaga familie a diplomatului român prins, în aceste momente, în războiul, momentan diplomatic, pe care țările din Occident îl duc cu Rusia, după invadarea Ucrainei.

I-am spus DA bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc, dar îşi promit că îmi voi petrece restul vieţii demonstrându-ţi asta„, este mesajul scris de Ana Geoană pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Geoana (@anageoana)

Ana Geoană locuieşte în Statele Unite

Ana Geoană, în vârstă de 26 de ani, a urmat cursurile Școlii Americane din București pentru ca, apoi, să plece în Statele Unite. Acolo, a urmat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia).

După facultate, Ana Geoană, care vorbește fără cusur patru limbi străine: engleza, franceza, italiana și spaniola, s-a angajat o perioadă în echipa de comunicare de la Washington a unui congresman. Dar, atrasă de California, s-a mutat alături de cel care îi va deveni soț la Los Angeles.

Cu toate acestea, Ana Geoană nu a dorit, până acum, să urmeze o carieră în domeniul medical, preferând să își dedice viața pentru a-i instrui pe alții în sănătate, nutriție, fitness, frumusețe și un stil de viață sustenabil, deschizând și un site specializat în această direcție, scrie Fanatik.ro.