Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat în Veneția. Ana a strălucit în rochia de mireasă. De la eveniment nu au lipsit Andreea Esca și Camelia Șucu

Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat în Veneția. Ana și Garrett Cayton, american la origine și-au unit destinele în cel mai romantic oraș din Italia, iar invitații au fost aleși pe sprânceană. De la eveniment nu au lipsit Andreea Esca cu soțul și Camelia Șucu.

28 aug. 2023, 08:51

Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat în Veneția. Ana s-a căsătorit cu alesului inimii ei, Garrett Cayton, cu care are o relație de aproximativ șase ani. Nunta nu ar fost una cu dar, așa cum se întâmplă, de regulă, în România. S-a respectat tradiția americană, conform căreia invitații au cumpărat diverse obiecte dintr-o listă care a fost pusă la dispoziție de către cei doi proaspeți însurăței.

Citește și: FOTO: Cum arată și cu ce se ocupă Ana Geoană, sexy fiica lui Mircea Geoană

Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat în Veneția

Invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, cel mai luxos din Veneția. Toți au fost aleși pe sprânceană, Andreea Esca și Camelia Șucu, ex-soția miliardarului Dan Șucu, s-au numărat printre ei, alături de alte nume grele. Pe lângă ținutele de mii de euro și preparate fine, și-a făcut loc și mămăliga, un preparat pur românesc. „Așa da!!!!!! VIVA România in Italia 🙂”, a ținut să sublinieze unul dintre invitați.

Nota de plată a fost, de asemenea, pe măsură. Peste două milioane de dolari ar fi cheltuit familia lui Garrett Cayton, potrivit Cancan.ro. Tradiția în America este că familia mirelui organizează și plătește nunta.

Garrett Cayton și-a respectat statutul de ginerică și a îmbrăcat un costum care costă o avere. Nici Ana Geoană nu s-a lăsat mai prejos, eclipsând asistența cu o rochie de-a dreptul fabuloasă.